08 / 05 / 2024

Alsancak Statı ne zaman açılacak

Alsancak Statı ne zaman açılacak

İZVAK, Alsancak ve Göztepe statlarının inşaatlarının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini açıkladı. Ayrıca, engellere takılan Karşıyaka Stadı’nın ise sorunlarının çözülmeye başlandığını duyurdu.

Ayder Yaylası'ndaki statü değişikliğine mahkemeden dur kararı! 

Ayder Yaylası’nın düşürülen koruma statüsüne yapılan itiraz kapsamında yürütmeyi durdurma kararı alındı ve  değişikliğin geri dönülmez sonuçlara neden olacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Alsancak Stadı'nın inşaatında son durum ne?

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da bulunduğu heyet, Alsancak Stassı

Cemevlerinin ibadethane statüsüne alınması talebi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ocak ayı ikinci oturumunda CHP ve İYİ Parti'nin cemevlerinin ibadethane statüsüne alınmasını talebi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Ankaragücü'ne stat müjdesi!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'ne stat müjdesi verdi. Özhaseki, Ankaragücü'nün ikinci yarıda maçlarını Eryaman'da oynayacağını açıkladı.

Mehmet Özhaseki'den Ankaragücü'ne stat kirası jesti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, MKE Ankaragücü Spor Kulübü ve Ankaragüçlü taraftarlarına büyük bir jest yaptı. Özhaseki, Göztepe maçı öncesi stat kirasını kendi cebinden karşılayacağını ifade etti.

Çankaya Karataş Camisi'ne tadilat!

Çankaya Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Mahalle statüsüne geçen köylerden birisi olan Karataş’ta bir vatandaşın arazisi üzerine yapılan cami duvarını ayıran Çankaya Belediyesi hak kaybının önlenmesini sağladı.

İzmir Folkart Vega ne zaman teslim?

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında  yer alıyor. Peki İzmir Folkart Vega ne zaman teslim edilecek?

Alsancak'taki elektrik fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisi TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep topluyor!

Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi'ne ön talep toplamaya başladı.

Bülent Delican'dan Alsancak Stadı açıklaması!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Gerekirse stat için otopark alanı göstersinler, biz hükümet olarak yapımını üstlenelim" diye konuştu.

Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile öne çıkan Gözde Grubu Alsancak'te 3 yeni proje için hazırlıklara başladı. Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor.

Alsancak Stadı'nın ihalesi tamam!

2015 yılında yıkılan Alsancak Stadı'nın ihalesi tamamlandı. Yeni Stat metro İnşaat tarafından inşa edilecek.

Alsancak Statı ne zaman açılacak Haberi

Alsancak Statı ne zaman açılacak

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK), şehirde yapımı devam eden Alsancak ve Göztepe statları ile yasal engellere takılan Karşıyaka'da yapılacak yeni stadyum hakkında  bilgilendirme yazısı yayınladı. İnşaatların sorunsuz ilerlediğini belirten İZVAK yönetimi, "Göztepe'de şu anda kaba inşaatlar ve tribün inşaatları tamamlanmış durumda. Çelik çatı makaslarının imalatı ve yerine montajları devam ediyor. Sıkıntı yok" ifadelerini kullandı. 

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre; İZVAK, Alsancak'taki stat inşaatında üç yöndeki kaba inşaatlar ve çelik çatı makaslarının tamamlandığını bildirdi. İZVAK, "Projeye sonradan eklenen ve kale arkasına (misafir takım taraftarları için) inşa edilmekte olan tribünün ek ruhsat, temel, kazık ve zemin iyileştirme çalışmaları tamamlandı. Birkaç güne kadar üstyapı kaba inşaatlarına başlanacak. 2 ay içerisinde kale arkası tribünü kaba inşaatının tamamlanması öngörülüyor" dedi.

Karşıkaya Statı'nın sorunları çözülüyor

Karşıyaka'da yapılacak...