15 / 05 / 2024

Alt ve Üst Yapı İnşaat Sanayi

Alt ve Üst Yapı İnşaat Sanayi

NTA Yapı Endüstri Limited Şirketi, Alt ve Üst Yapı İnşaat Sanayi, Nuhoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret, Taşyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu

Prof. Dr. Naci Görür’den yeni uyarı: 7 ve üstü bir depreme dayanamaz!

Bursa’da 23 Şubat tarihinde 4.1, 25 Şubat tarihinde de 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konuyla ilgili olarak bir paylaşım yapan Prof. Dr. Görür, “kesinlikle 7 ve üstü bir depreme dayanamaz” dedi.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Emekli vatandaşlar bu habere kesinlikle bakın! Maaşınız 7500 TL ve üstü ise...

7500 TL üstü maaşınız varsa bu bankadan geri ödeme olmadan peşin para elde edebilirsiniz. Emekli aylığı 7.500 TL ve üstü olanlar için yeni bir ilan yapıldı. Bu ilana göre, emekli maaşı 7.500 TL ve üstü olanlar peşin para elde edecekleri belirtildi.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

SGK’lı EYT’liler dikkat! 3.753 TL’ye kadar indirim fırsatı!

4A SGK’lı çalışan yurttaşların EYT ile emekli olmaya hak kazanmasının ardından çalışmaya devam etmesi halinde işverene 5 puanlık sosyal güvenlik destek primi verileceği duyurulmuştu. Bu indirim ile alt ve üst seviye için indirim miktarı da netleşti.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Alt, orta ve üst gelir için dev konut kampanyası Aralık'ta geliyor! Konut kredisinde gelire göre faiz verilecek!

Konut üreticilerinin odaklandığı konut kampanyasına ilişkin detaylar yavaş yavaş belli oluyor. Kampanyada Alt, orta ve üst gelir için üç farklı faiz oranı olması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Samsung’dan kişiselleştirilebilir Bespoke buzdolapları! Alt ve üst kapaklar için 4 farklı renk ve desen! 

Samsung, kullanıcı odaklı Bespoke felsefesinden ilham alan, kişiselleştirilebilen tasarıma sahip, yeni Bespoke serisi buzdolaplarının tanıtımını gerçekleştirdi. İşte Samsung Bespoke buzdolabı serisi özellikleri...

Orta ve üst gelir grubu konut kampanyası Kasım'da başlıyor!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada, orta ve üst gelir grubu tarafından merakla beklenen konut kampanyasının Kasım ayında başlayacağını açıkladı. 

ÖTV indirimi gelecek mi?

Resmi Gazete'de yayımlanan ÖTV indirimi düzenlemesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, motorlu araçlardaki özel tüketim vergisi ve matrahlarının alt ve üst sınırını üç katına kadar artırabileceği veya sıfıra indirebileceği duyurulmuştu.

ÖTV sürprizi sonrası piyasalar hareketlendi! Peki hangi araç hangi ÖTV diliminde?

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren düzenleme bugün yürürlüğe sokuldu. Yeni düzenleme ile Cumhurbaşkanı motorlu araç özel tüketim vergisi ve matrahlarının alt ve üst sınırını 3 katına kadar artırabilecek, sıfıra düşürebilecek. Peki hangi araçlar, hangi ÖTV dilimine girmekte?

Elektrik faturalarıyla ilgili flaş gelişme! Kim ne kadar fatura ödeyecek!

Yeni yıla girilmesi ile birlikte elektrik faturalarında kademeli tarife ile abonelerin elektrik tüketimleri limiti altı ve üstü olarak iki kategoriye ayrılarak ayrı hesaplanacak.

4.250 Lira ve üstü maaş alanlara şok haber: AGİ kalktı mı?

Milyonlarca çalışana işveren tarafından devlet adına ödenen ve işverenin gelir vergisinden düşülen AGİ ile çalışan işçilerin maaşı her ay belli oranlarda artış gösteriyordu. Peki AGİ 2022 yılında olacak mı? AGİ, 4.250 lira ve üstü maaş alanlarda kalktı mı? İşte ayrıntılar...

Alt ve Üst Yapı İnşaat Sanayi Haberi

Alt ve Üst Yapı İnşaat Sanayi

NTA Yapı Endüstri Limited Şirketi, Alt ve Üst Yapı İnşaat Sanayi, Nuhoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret, Taşyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


NTA Yapı Endüstri Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında konut okul hastane siteler otoyol devlet yolu..ve diğer tün inşaatları ayrıca dekorasyonhizmetleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


NTA Yapı Endüstri Limited Şirketi adres: Merter, Tozkoparan Mahallesi, Gen A.R. Gürcan Caddesi, Arslan İş Merkezi, A Blok No:29 Kat:3...