09 / 05 / 2024

Altensis kurucularından Serkan Emin

Altensis kurucularından Serkan Emin

Türk ekonomisinin en hızlı büyüyen sektörlerinden perakende, kendisine yeni bir yön çiziyor. Para ve insan trafiğini artırmak ve masraf kalemlerini düşürmek üzere tasarım ve mekan iyileştirmesine yatırım yapan sektör, çevre dostu binalara yöneldi.

Dünyanın en zengin 10 kişi listesi güncellendi! Sıralama değişti mi?

ABD merkezli Forbes, dünyanın en zengin 10 insanı listesini güncellediği duyuruldu. Nisan ayında dünyanın en zengin insanı unvanını alan Bernard Arnault sırasını korurken, listeye ilk 10'da yer almayan Google'ın kurucularından Sergey Brin dahil olduğu açıklandı.

Konut sitesi aidatları artmaya devam ediyor! Devre mülk aidatları ödenmezse ne olur? 

Konut ve devre mülk aidatları artmaya devam ediyor. Kakıcı & Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, aidatlarla ilgili merak edilenleri açıkladı. 

Mozilla Firefox’un kurucu ortağı Blake Ross, New York'tan 251 milyon TL'ye ev aldı!

Web tarayıcısı Mozilla Firefox’un kurucularından biri olan Blake Ross, yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı ve New York'ta yer alan çevre dostu bir rezidanstan ev aldı. Ross, 233 metrekarelik eve 251 milyon TL (8,25 milyon dolar) ödedi. İşte o evin özellikleri...

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüme ilişkin yeni kanun değişikliğini değerlendirerek, kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutlarını anlattı...

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

İnstagramın kurucularından yeni sosyal medya platformu! Fakat bilinenin dışında paylaşımlar olacak

Instagram kurucuları Kevin Systrom ve Mike Krieger yeni bir sosyal medya uygulaması başlatıyorlar,ancak ilk odak noktası sosyal unsurların aksine özellikle içerik üzerinde olacak. En azından ilk aşamalarında.

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Uyar tarafından kuruldu.

Sergey Brin'den 6 tavsiye!

Google'ın kurucularından biri olan Sergey Brin'den altından da değerli 6 tavsiye! Hemen bakın! İşte bütün ayrıntılar...

Bitcoin 2023'te bu kadar olacak!

Mobius Capital Partners'ın kurucularından Mark Mobius, Bitcoin'in 2023'te göreceği seviyeyei açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ev ilanlarında 'Sadece yabancıya satılık' krizi! Dikkat! Ceza getirebilir! 

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, gayrimenkul piyasasındaki fırsatçılara dikkat çekerek, 'Türkler aramasın', 'Sadece yabancıya kiralık' gibi ilanlarının sayısının hızla yükseldiğini belirtti. Bu durumun ceza getirebileceğini vurguladı...

Yatırımcıların gözü İzmir'in kuzeyinde! Konut fiyatları 2 yılda yüzde 200'ün üstünde arttı!

444Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Kurucularından Genel Müdür Bora Arslan, yaptığı açıklamada Egenin incisi İzmir'de nşaat sektörünün kentin kuzey aksına yöneldiğini dile getirdi.

Metal Yapı'nın acı günü! Hamdi Aksoy vefat etti!

Metal Yapı Holding'in kurucularından ve Onursal Başkanı Hamdi Aksoy, hayatını kaybetti.

Altensis kurucularından Serkan Emin Haberi

Altensis kurucularından Serkan Emin

Perakende sektöründe son 5 yıldır dikkat çekici çevre dostu AVM ve yeşil bina örnekleri sergileniyor. Döviz kurlarıyla beraber artan enerji maliyetleri ve rekabetin önümüzdeki aylarda çok daha fazla sayıda perakende yatırımcısını yeşil sertifikalarla tanıştırması bekleniyor.  Altensis kurucularından Serkan Emin, perakendecilerin yüzde 73’ünün enerji verimliliği kaygısıyla yeşil binaları tercih ettiğini söyledi. Serkan Emin, Türkiye’deki başarılı örneklerin uygulamaları konusunda da bilgi verdi. 


Türk ekonomisinin en hızlı büyüyen sektörlerinden perakende, kendisine yeni bir yön çiziyor. Para ve insan trafiğini artırmak ve masraf kalemlerini düşürmek üzere tasarım ve mekan iyileştirmesine yatırım yapan sektör, çevre dostu binalara yöneldi.  Sektörde son 5 yıldır dikkat çekici Yeşil AVM ve Yeşil Bina örnekleri sergileniyor.


Levent’te Özdilek AVM, Esenyurt’ta Akbatı AVM,  Acıbadem’de Akasya AVM; Antakya’da Palladium AVM, Alaçatı ve Bodrum’da...