19 / 05 / 2024

Altensis Projeler

Altensis Projeler

Türkiye’nin en büyük cari açık nedeni olan enerji giderlerinin düşürülmesinin zaruretine dikkat çeken Altensis Projeler Koordinatörü Serkan Emin, “Enerjinin üçte birinin binalarda harcandığı Türkiye, 2014 yılında çevreci konutların önemini fark edecek” de

TOKİ ilk kez konut alacaklar için uzun vadeli projeler üretecek!

Konut fiyatlarındaki hızlı artış vatandaşların gayrimenkule olan ilgisini frenlerken, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ilk kez konut sahibi olacaklar için şehrin içinde, sosyal odaklı ve uzun vadeli projeler üretmek için atağa geçti.

Mardin'de oteller küçülüyor, projeler iptal ediliyor!

Mardin'de PKK eylemleri, turizme büyük darbe vurdu. Hedeflerde %80 kayıp yaşanan kentte, oteller küçülürken, projeler iptal ediliyor. Özgür Azad Güngör, "2015 kayıp yıl oldu, endişemiz 2016'yı da kaybetmemek" dedi.

Yeşil bina sertifikalı projeler zirveye oynuyor!

Teknoloji ve konforu harmanlayarak geleneksel yapılaşma algısına yepyeni bir bakış açısı getiren marka projeler ve yeşil bina sertifikalarıyla donatılmış projeler, tercih sırasında zirveye oynuyor.

Markalı projeler kentlerin imajını değiştiriyor!

Geleneksel yapılaşma algısını baştan aşağıya değiştiren marka projeler, sağladığı avantaj ve prestijle gerek ofis gerek konut anlamında yenilenen ve dönüşen Türkiye'nin aydınlık yüzü oluyor.

Çed raporu alması gereken projeler!

Gerçekleştirilmesi planlanan projelerin çevreye olabilecek olumlu ve olumsuz etkilerinin belirlenmesi sürecine çed süreci deniyor. Peki, çed raporu alması gereken projeler neler?

Malatya'yı cazibe merkezi haline getirecek projeler!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi’nin Malatya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüteceği projeler bir toplantıda görüşüldü. İşte Malatya'yı cazibe merkezi haline getirmesi planlanan projeler...

Mersin'e bu yıl yapılacak projeler!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, genel olarak; yol bakım ve onarımı, asfaltlama, sinekle mücadele, park-bahçe hizmetlerinin ön plana çıktığı hal kompleksi, otogar, atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon sistemi gibi büyük projeler yapacak.

Ferhat Keten: Şehir merkezlerinde butik projeler yapacağız!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Keten Grup olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz gibi şehir merkezlerinde veya şehre yakın lokasyonlarda şehrin dokusuna uygun, butik projeler yapmayı planlıyoruz'' dedi.

Altensis 55 projeye çevre dostu sertifikası verdi!

Çevre dostu yeşil binalar konusunda danışmanlık hizmeti vermek üzere 2008 yılında kurulan Altensis, bugün itibariyle 55 projenin uluslararası çevre dostu serfikalarına erişmesini sağladı.

Antalya'da dev projeler turisti otel dışına çıkartacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel katıldığı televizyon programında otel çevresi dahil Antalya genelinde yaptıkları yatırım ve projeler sayesinde turistlerin bu hizmetleri görmek için otel dışına çıkmak için can atacağını söyledi.

Relux Gayrimenkul konsept projeler inşa edecek!

Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirme işinde yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. Şehrin merkezlerinde butik projeler geliştirecek Relux'ün hedefinde ise şehirli beyaz yakalı çalışanlar ve yatırımcılar var

Mehmet Kurt: Bursa'da eskiye nazaran kaliteli projeler var!

Lik Yapı İnşaat Madencilik Sahibi Mehmet Kurt, tahminlerinin üzerinde bir yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Kurt,"İnşaat sektörü açısından da Bursa'da eskiye nazaran yeni firmalar, kaliteli projeler, donanımlı projeler var" dedi

TOKİ Anadolu illerine 1000 konutluk projeler yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergim Turan, Anadolu'da nitelikli sosyal konut üretimi için aktif rol alacaklarını belirterek, bin ve 2 bin dairelik konut talebi olan vilayetlerde yeni projeler üstleneceklerini söyledi.

Altensis Projeler Haberi

Altensis Projeler

Yeni yılın ilk günlerinde, döviz kurlarındaki artış nedeniyle elektrik, doğalgaz gibi enerji kalemlerine zam bekleyen Türkiye tasarruf dönemine giriyor. Türkiye’nin en büyük cari açık nedeni olan enerji giderlerinin düşürülmesinin zaruretine dikkat çeken Altensis Projeler Koordinatörü Serkan Emin, “Enerjinin üçte birinin binalarda harcandığı Türkiye, 2014 yılında çevreci konutların önemini fark edecek” dedi.



Yeni yılın ilk günlerinde döviz kurlarındaki artış nedeniyle başta elektrik, doğalgaz olmak üzere enerji kalemlerinde zam bekleyen Türkiye için 2014 yılı tasarruf dönemi olacak. Siyasi çalkantılar ve artan maliyetler nedeniyle Türkiye’yi zorlu bir dönemin beklediğini belirten Altensis Projeler Koordinatörü Serkan Emin, bu dönemde savurganlıklara son verilmesinin her zamankinden daha önemli olduğunu açıkladı.


Enerji sektörü uzmanlarının döviz kurlarındaki hızlı artış nedeniyle hane halkının enerji faturalarında ocak ayıyla beraber yüzde 10’luk artışlar...