30 / 04 / 2024

Alternatif turizm projeleri

Alternatif turizm projeleri

Türkiye'nin alternatif turizm çalışmalarına ihtiyacı var. Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu'ndaki açılış toplantısında konuşan Darülaceze Başkanı Aylin Çiftçi, alternatif turizm konusunun Zonguldak'tan filizleneceğini söyledi.

Alternatif turizm pastası büyüyor!

'Her şey dahil'den sıkılan alternatif tatil arayanların gözde mekanı Olimpos turistelerin ilgisini çekiyor. 'Alternatif tatilin' toplam pastadaki payı yüzde 5. Türkiye'de alternatif turizmin büyümesi için bölge halkı da yoğun çaba gösteriyor.

Çetin Osman Budak'ın gündeminde alternatif turizm var!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ( TÜRSAB ) Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu yeni Yönetimi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Başkanı Çetin Osman Budak'ı makamında ziyaret etti.

Alternatif turizmciler aynı çatı altında toplanıyor!

Alternatif turizmciler aynı çatı altında toplanıyor. Alternatif Turizm Etkinlikleri ve İşletmeleri Birliği Başkanı Burhan Gümüşoğlu, Antalya'da alternatif turizm alanında hizmet veren işletmeleri birlik çatısı altında toplanmaya çağırdı...

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yeni konut projeleri görücüye çıkmaya başladı. Lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa çıkan projeler her bütçeye uygun alternatif fırsatlar sunuyor.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Mevlüt Çavuşoğlu: 30 şehir hastanesi inşa edildi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı'na katıldı. Çavuşoğlu, devletin, yatırımlarına devam ettiğini, 30 şehir hastanesi kurduklarını söyledi.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Araplar Ordu'da turizm yatırımı yapacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, turizmin fındık dışında yeni bir alternatif ticari faaliyet olabileceğini dile getirdi. Balkanlıoğlu, Ordu'ya gelen Arap işadamlarının otel, motel, alışveriş merkezi gibi turizm yatırımı yapmak istediklerini belirtti.

Alternatif turizm projeleri Haberi

Alternatif turizm projeleri

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Yüksekokulu ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliğiyle düzenlenen "Alternatif Turizm Türleri Paneli ve Turizmde Hizmet Sağlayıcıların Eğitimi Programı" yapıldı. Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu' ndaki açılış toplantısında konuşan Darülaceze Başkanı Aylin Çiftçi, alternatif turizm konusunun Zonguldak'tan filizleneceğini söyledi. Bu tür çalışmaların üniversiteler bünyesinde geliştirilmesinin çok önemli olduğunu belirten Çiftçi, "Turizmin geliştirilmesine yönelik büyük bir gayret var. Tabi çok yeni ve gayret sarf etmemiz gereken konular. Sağlık Bakanlığımız her konuda olduğu gibi bu konuda da yol gösterici olabilecek çünkü orada müthiş bir tecrübe, potansiyel ve bir sistem altyapısı var" dedi. 


YATIRIM, TAKVİYE... 


Çiftçi, özen gösterilerek yatırım, takviye ve kalite geliştirme çalışmaları yapılan alanların önünün açıldığını vurgulayarak şunları kaydetti: "Medikal turizmde katedilen aşamanın önümüzde çok...