29 / 04 / 2024

Alternatif turizmde rakibi olmayan kent artvin

Alternatif turizmde rakibi olmayan kent artvin

Karadeniz’in son noktası ve hatta en doğusunda bir sınır kenti Artvin, Muhteşem ve bir o kadar vahşi doğası, Çoruh Vadisi boyunca devam eden 10. yüzyıldan kalma kalelerin eşliğinde bir tarafı Ardahan'a, diğer tarafı Erzurum'a ulaşan zor bir kenttir.

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Beypazarı'na dev projeler geliyor!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın 2016 yılında gerçekleştirmeyi planladığı projelerde çalışmalar devam ediyor, daha önce Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projelerin başında Alternatif Turizmde Beypazarı Projesi yer alıyor.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Bolu Dağ Kızağı ve teleferik projelerinde sona gelindi!

'Bolu Alternatif Turizmde rekabet gücünü Dağ Kızağı ve Teleferik Projesi çalışmalarıyla artırıyor' isimli projenin tüm detayları tamamlandı. Bütçesinin 130 bin lira olduğu proje ihalesinin bu hafta içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Bursa Ata Mahallesi'ni Atatepe'ye bağlayacak alternatif yol!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa yolundan Ata Mahallesini Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerine bağlayacak alternatif yol çalışmalarının başladığını açıkladı. Yol çalışması ile Ata Mahallesini Atatepe yolu ile buluşacak.

Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu 3. dönem başvuruları başladı!

Anadolu Efes, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle sürdürülebilir turizmle destek vermek amacıyla hayata geçirilen 'Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu'nun üçüncü dönem başvuruları başladı

Alternatif Lojistik, deprem için 27 merkez kuracak!

'Sıfırıncı dakika müdahale’ hedefiyle ülke çapında 27 lojistik merkezi kuruluyor. İşletme ve tüm taşıma işlerini Alternatif Lojistik üstlendi. İstanbul için Kocaeli'de büyük bir merkez inşa ediliyor.

Muğla'da Alternatif Turizm konferansı düzenlendi!

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel,Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen "Alternatif Turizm" konulu konferansa katıldı. Gökbel,"Alternatif turizmde doğaya müdahale etmeden gelişmek ve değişmek zorundayız." dedi

Muğla'nın ziyaretçi sayısı alternatif turizm ile artacak!

Muğla ve ilçelerinde kültürel, alternatif turizm olanaklarıyla ziyaretçi sayısının artırılması hedefleniyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinde konulu konferans düzenlendi.Konferansın açılış konuşmasını MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harma

Alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor!

Otel seçenekleri her geçen gün artan alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor.Antalya bölgesinde Adin Beach Otel, Modern Saraylar, Wome Deluxe Otel gibi tesisler birbiri ardına açılırken, tatilciler de yeni otellere yoğun ilgi gösterdi.

Melikgazi'den OSB-Belsin arasına alternatif yol!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 6. Caddesi ile Tınaztepe Mahallesi arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol olacağını duyurdu.

Dürdane Çakmak: Krizden sadece otel ve acenteler etkilenmeyecek!

Antalya’da Spa İşletme Müdürü Dürdane Çakmak, “Turizmde tesislerin ve acentelerin yaşadığı kayıplar, turizmin alt sektörü olan kuyum ve deri mağazaları, Spa merkezleri ile birlikte alternatif turizm alanları için de büyük bir tehdit” dedi.

Mudanya turizmde marka olacak!

Mudanya Belediye Meclisi Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen, Mudanya'nın turizmde Türkiye'nin ve dünyanın maka kentlerden biri olması yönünde önemli çalışmalara imza atılacağını vurguladı.

Alternatif turizmde rakibi olmayan kent artvin Haberi

Alternatif turizmde rakibi olmayan kent artvin

Karadeniz’in son noktası ve hatta en doğusunda bir sınır kenti Artvin, Muhteşem ve bir o kadar vahşi doğası, Çoruh Vadisi boyunca devam eden 10. yüzyıldan kalma kalelerin eşliğinde bir tarafı Ardahan'a, diğer tarafı Erzurum'a ulaşan zor bir kenttir. Artvin. Karagülleri, milli parkları, yaban hayatı, şelalelen, ülke mizin tek biyosfer rezerv alanı, otantik kültürün alabildiğince yaşandığı Macahel gibi, Papart gibi, Barhal gibi alanlan, Kaçkarları Karçalları, birbirinden güzel yaylaları ve kışlakları, yüzen adacıklan ve ayrıca yeşilin ve bin bir renkli çiçeklerin arasında var olan coğrafyası ve köylerdeki modemiteye inat ahşap mimansi ile bir başkadır Artvin...


ÇORUH’UN GERDANLIKLARI


Ülkemizin prestijli enerji projelerinin ve muhteşem mühendislik örneklerinin sergilendiği bir iliz aynı zamanda. Çoruh nehri üzerinde ülkemizin en yüksek barajı Deriner var... Ar-kum, Borçka ve Muratlı,...