06 / 05 / 2024

Altı Nokta Körler Vakfı

Altı Nokta Körler Vakfı

Sarıyer Belediyesi ve Lions 118T Yönetim Çevresi Kulüpleri'nin Altı Nokta Körler Vakfı ve Emirgan Altı Nokta Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi için düzenlediği Karanlığı Aşalım Özgürlüğe Olta Atalım şenliği yarın düzenlenecek.

İslam Memiş 'sakın almayın' diyerek uyardı: 'Konuşurken bile rekor kırıyor'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında kısa vadede meydana gelecek risklere dikkat çekerek çok önemli bazı detaylara değindi. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Fed'den gayrimenkul sıkıntıları ve yükselen faiz oranları nedeniyle olası banka kayıpları için uyarı!

Federal Rezerv, Perşembe günü yayınlamış olduğu altı aylık denetim raporuna göre, ticari gayrimenkul sektöründe yaşanan baskılar ve artan faiz oranları sebebiyle bankalardaki potansiyel kayıplar konusu ile ilgili uyarı yaptı.

Altın kısa vadede 2000 lira olacak! İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Beklentilerin tersine rekora giden altın fiyatları için kritik tahmin geldi. Rekor seviyelere yükselen altında yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusu. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için 2000 lirayı işaret etti.

Altında kırmızı alarm! Dünyaca ünlü analiz uyardı! Altın 2023 yılının en düşük seviyesine gerileyecek

ABD Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatları gündemden düşmüyor. Vatandaşlar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusunu araştırırken dünyaca ünlü analizden korkutan açıklama geldi.

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi ne kadar, kaç TL?

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

Altın ithalatına yüzde 20 ek mali yükümlülük uygulanacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, altından, pırlantalı altından, kıymetli metallerle kaplama adi metallerden olan ürünlerin Avrupa Birliği (AB) ve Serbest Ticaret Anlaşması imzalanan ülkeler haricinde olan yerlerden ithalatında yüzde 20 ek mali yükümlülük uygulanacak

Altında kıyamet kopacak! İslam Memiş uyardı: Bekliyorlar

Altın yatırımcılarının şimdi ise gözü kulağı ABD Merkez Bankası Fed faiz kararında. İslam Memiş, “Kıyamet koparacak bir yükseliş bizi bekliyor” yorumunu yaptı. İşte tüm detaylar...

Gram altın fiyatları için şaşırtıcı tahmin: Altın kış uykusundan resmen uyandı, bakın bundan sonra neler olacak?

Mert Başaran, bir Emlak ve Yatırım Uzmanı olarak, gram altın fiyatlarıyla ilgili ilginç tahminlerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Beko Tezgah Altı Bulaşık Makinesi'nde 3 bin TL indirim

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatında indirime gidildi. Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatı 3 bin TL birden düştü. İşte detaylar...

Altında kıyamet koptu kopacak! Gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 10 Temmuz 2023 altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın gibi altın fiyatları anlık olarak izleniyor. Haftanın ilk işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Peki, 10 Temmuz altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 10 Temmuz 2023 alış satış altın fiyatları...

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli haberi duyurdu. Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi, Oliz’e özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu.

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Altı Nokta Körler Vakfı Haberi

Altı Nokta Körler Vakfı

Altı Nokta Körler Vakfı ve Emirgan Altı Nokta Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi için  Lions 118T Yönetim Çevresi Kulüpleri ve Sarıyer belediyesi tarafından “Karanlığı Aşalım Özgürlüğe Olta Atalım” sloganıyla 4. Olta Şenliği düzenleniyor.


Sarıyer Merkez’de düzenlenecek bu etkinlikte görme engelli kursiyerler, Amatör & Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu gönüllüleri eşliğinde yarın (19 Ekim 2014 Pazar) Sarıyer merkezinde saat 11:30'da başlayacak şenlikte Özgürlüğe Olta Atacaklar.


Sarıyer...