02 / 05 / 2024

altın çocuk ali fatinoğlu

altın çocuk ali fatinoğlu

Bakırköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını basın toplantısı ile açıklayan Sanayici ve İşadamı olan Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu ile ilgili merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz...

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Altın piyasasının uzmanından öngörüler: Gram altın 2 bin TL'yi aşacak mı?

Altın piyasasının tanınmış isimlerinden olan Mehmet Ali Yıldırımtürk, para piyasaları alanındaki uzmanlığıyla biliniyor. Son zamanlarda yaptığı dikkatli analizler, altın fiyatlarının önemli bir yükselişe doğru ilerleyebileceğine işaret ediyor.

1.500 TL tahmini! Uzman isim gram altın için tarih verdi

Altın fiyatlarında flaş yorum. Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ten dikkat çeken bir tahmin geldi. İşte o tarih ve rakam...

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Altının uçuşa geçeceği tarih belli oldu! Peş peşe açıklanan tarihlerden sonra herkes altın almaya koştu!

Altın fiyatları hakkında uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yatırımcıların yakından takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten flaş bir açıklama geldi.

Altını olanlar düğün bayram edecek! Altın 60 TL biden artacak! Son tahmin yok artık dedirtti!

Altın fiyatları ile yakından ilgilenenlere, altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten açıklama geldi. İşte detaylar!

Gram altın 1.250 TL olacak! Uzmanı resmen açıkladı! Bu haberi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Altın ve finans piyasası uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın gram sayısının önce 1200 liraya, ardından 1250 liraya çıkacağını söyledi.

Çocuk altın künye fiyatları ne kadar? Çocuk altın künye fiyatları kaç TL? Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Çocuklar için en değerli hediyeler arasında yer alan çocuk altın künye fiyatları merak ediliyor. Hem kız hem de erkek çocuklar için olan bu künyelerin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. İşte Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi.

Çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik fiyatı kaç TL? Atasay 10 Ocak 2023 fiyat listesi 

Bebeklere en çok yakışan takılar arasında yer alan altın çocuk bileklik fiyatları merak ediliyor.  Peki Çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik fiyatı kaç TL? Atasay 10 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatı kaç TL? 6 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Kız çocukları için alınabilecek en değerli hediyeler arasında yer alan altın çocuk küpelerinin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatı kaç TL? 6 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.

Çocuk altın bilekliklerde yüzde 25 indirim! Büyük fırsat başladı! 29 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi

Bebeklere en çok yakışan takılar arasında yer alan altın çocuk bileklik fiyatlarını araştırıyor. Sembolgold'ta çocuk altın bilekliklerde yüzde 25 indirim başladı. Peki çocuk altın bileklik fiyatı ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.

altın çocuk ali fatinoğlu Haberi

altın çocuk ali fatinoğlu

Ali Fatinoğlu

1987 yılında Fatinoğlu Holding'in temellerini atan iki kardeşten biri olan Ali Fatinoğlu, yerel seçime yaklaşık 8 ay kala bugün yapılan bir basın toplantısı ile Bakırköy Belediye Başlanlığı için aday adaylığını açıkladı.


Ali Fatinoğlu kimdir?

Sanayici ve İşadamı olarak tanınan Ali Fatinoğlu, 1962 İstanbul doğumlu. İlkokul ve ortaokulu Ataköy Muhittin Üstündağ okulunda okudu. Bakırköy Lisesi'ni bitirdikten sonra, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Daha sonra ise yüksek lisansı İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde yaptı.


Fatinoğlu'nun ilk iş deneyimi, Teftiş Kurulu sınavını kazanarak Anadolu Bankası’nda Mali Tahlil ve Ekonomik Araştırmalar biriminde uzman yardımcısı olarak çalışmak oldu. İkinci işi ise, Bedrettin Dalan'ın belediye başkanlığı döneminde Hamidiye Suları başta olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işletmeleri oldu.


1 Haziran 1988 tarihinde  İGDAŞ, Deniz Otobüsleri, Metro, Halk Ekmekler, Asfalt...