03 / 10 / 2024

altın çocuk ali fatinoğlu

altın çocuk ali fatinoğlu

Bakırköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını basın toplantısı ile açıklayan Sanayici ve İşadamı olan Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu ile ilgili merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Yıldırımtürk'ten gram ve çeyrek altın fiyatlarında Ekim uyarısı: Geri çekilebilir! 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, Ekim ayında altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği ile ilgii önemli açıklamalarda bulundu ve ons altını işaret etti. 

Altında ipler koptu! Uzman isim açıkladı! Altın o gün yeni rekor kıracak!

Altın fiyatlarında yükseliş trendi devam ediyor. Gözler altına çevrilirken analist ve kripto fenomeni Murat Ali Calman, altın fiyatlarının neden yükseldiğini açıkladı.

Bankalardan altın alanlar yandı! 'İstediğin zaman fiziki olarak al, masraf yok' diyorlar! Sakın inanmayın!

Yatırımcılar bankalararası ve Kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Kapalıçarşı altın alış satış fiyatı ile bankalardaki fiyatlar farklılık gösteriyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, bankalardan altın almayı düşünenlere 'sakın inanmayın' diyerek uyardı.

Ünlü kripto fenomeni uyardı: Bayram öncesi dolar ve gram altın alırsan zarar edersin!

Altın fiyatlarındaki son durum pek çok yatırımcı tarafından merak edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bayram öncesi dolar ve gram altın alırsan zarar edersin!" dedi.

Ünlü kripto fenomeninden altın alacaklara çok önemli uyarı: Sakın bunu yapmayın!

Altın yatırımı yapmak isteyenler uzmanların tavsiyeleri ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için çok önemli bir uyarı geldi. İşte Murat Ali Calman'ın konu ile ilgili o paylaşımı...

Altın almak isteyenler için flaş bir uyarı geldi: Gram ya da çeyrek altın almayın! 

Altın almak isteyenler gram altın mı yoksa çeyrek altın mı almaları gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için flaş uyarı geldi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Konut mu altın mı? Yılbaşından bu yana hangisi ne kadar kazandırdı?

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yılbaşından bu yana gram altın yüzde 40 kazandırırken konut fiyatlarının yüzde 5 yükseldiğini belirtti.

Altın 1.950'den 2 bin 500'e çıkarken, konut yerinde saydı!

Konuta yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut piyasası ile ilgili paylaşım yaparak, "Altın 1.950'den 2 bin 500'e çıkarken, konut yerinde saydı" ifadelerini kullandı.

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Altın piyasasının uzmanından öngörüler: Gram altın 2 bin TL'yi aşacak mı?

Altın piyasasının tanınmış isimlerinden olan Mehmet Ali Yıldırımtürk, para piyasaları alanındaki uzmanlığıyla biliniyor. Son zamanlarda yaptığı dikkatli analizler, altın fiyatlarının önemli bir yükselişe doğru ilerleyebileceğine işaret ediyor.

1.500 TL tahmini! Uzman isim gram altın için tarih verdi

Altın fiyatlarında flaş yorum. Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ten dikkat çeken bir tahmin geldi. İşte o tarih ve rakam...

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

altın çocuk ali fatinoğlu Haberi

altın çocuk ali fatinoğlu

Ali Fatinoğlu

1987 yılında Fatinoğlu Holding'in temellerini atan iki kardeşten biri olan Ali Fatinoğlu, yerel seçime yaklaşık 8 ay kala bugün yapılan bir basın toplantısı ile Bakırköy Belediye Başlanlığı için aday adaylığını açıkladı.


Ali Fatinoğlu kimdir?

Sanayici ve İşadamı olarak tanınan Ali Fatinoğlu, 1962 İstanbul doğumlu. İlkokul ve ortaokulu Ataköy Muhittin Üstündağ okulunda okudu. Bakırköy Lisesi'ni bitirdikten sonra, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Daha sonra ise yüksek lisansı İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde yaptı.


Fatinoğlu'nun ilk iş deneyimi, Teftiş Kurulu sınavını kazanarak Anadolu Bankası’nda Mali Tahlil ve Ekonomik Araştırmalar biriminde uzman yardımcısı olarak çalışmak oldu. İkinci işi ise, Bedrettin Dalan'ın belediye başkanlığı döneminde Hamidiye Suları başta olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işletmeleri oldu.


1 Haziran 1988 tarihinde  İGDAŞ, Deniz Otobüsleri, Metro, Halk Ekmekler, Asfalt...