04 / 05 / 2024

altın destek

altın destek

Yastık altındaki altını ekonomiye kazandırmak için kolları sıvayan Ahlatcı Metal Rafineri A.Ş., Maliye ve Maliye Bakanlığı ve Bankacılık Merkezi malları ortaklığında Altın Toplayıcı Tasarruf Modeli'ni (ATOM) geliştirdi. Bu sistemle 50 gram altın verilecek! 

Gram altın fiyatlarında tarihi rekor seviyesi, Ons altın fiyatları 1990 dolara kadar yükseldi

Gram altın rakamları, ons altındaki artışınaldığı destek ile tarihi rekor seviyesini 1826 Türk lirasına çekti. Buna göre de Ons altın rakamları ise, 1990 dolara kadar çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Gram altın kolları sıvadı! Dolardan destek bulan gram altın rekor kırdı!

Altın fiyatları yükselen dolar kurundan destek bularak rekor kırdı. Gram altın kolları sıvadı, yükselmeye devam ediyor. 

Altın alanlara satanlara 5 ay uyarısı! Kuyumcular açıkladı! Altın yaz aylarında bu kadar olacak! 

Altın fiyatları son dönemde yeniden yükselişe geçti. Ons altın tekrar 2.000 doların üzerine çıkarken, gram altın fiyatı için de destek oluşturdu. ‘Altın düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusuna cevap arayan yatırımcılar için kuyumculardan bir uyarı bir de yeni bir tahmin geldi. 

Altın rekora tırmanıyor! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 17 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı bugün 1931 dolara kadar yükseldi. Ons altından destek alan gramn altın resmen rekora tırmanıyor. Bugü gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 17 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

Altın rekorlara doymuyor! Yükseliş ne zamana kadar sürecek! İşte kritik tarih!

ABD enflasyon oranı sonrası ons altın değer kazanıp, 9 ayın en yüksek seviyesini gördü. Gram altın da ons altından aldığı destek ile tüm zamanların en büyük rekorunu kırdı. Peki durum ne zamana kadar sürecek? İşte detaylar!

Altın fiyatlarıyla ilgili çılgın senaryo! Altında Rusya rallisi mi geliyor?

Rusya, tavan fiyat uygulamasının ardından Avrupa'ya ve karara destek veren ülkelere petrol satışını yasaklamıştı. Rus petrolünde, 1 gram altına denk gelen 60 dolar tavan fiyata karşılık, altın ile ödeme yapılması senaryosu gerçek olursa altının ons fiyatının 1800 dolardan 3600 dolara yükselmesi bekl

İslam Memiş gram altın için son kez uyardı!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısını uyardı. Gram altının sadece dolar kurundan destek aldığını söyleyen Memiş, "Daha ons altın bu işe dahil olmadı" dedi.

Altını olanlara son dakika müjdesi! Az önce resmen açıklandı, görenin nutku tutuldu! Hemen bir göz atın!

Altın Fed tutanaklarında faiz artış hızının yavaşlatılmasına destek açıklamalarının gelmesiyle beraber haftayı yükselişle tamamlamaya hazırlanıyor. İşte altın fiyatlarındaki son durum...

Dolar düşerken, altın atak yaptı! Ons altın 1.660 dolara fırladı!

Altın fiyatları, dünya çapında gerçekleşen ekonomik durgunluk risklerinin artması ile sarı metale yönelik güvenli liman talebinin canlanması nedeniyle haftanın ilk günü önemli bir destek seviyesinin üzerinde sabitlendi.

Altın fiyatları yükseldi! Altın satmayacağız hatta daha fazla alacağız diyen analistten kritik açıklama geldi!

ABD'de artan enflasyonist baskılar FED'in faiz artışına destek olurken Rusya ve Ukrayna arasındaki Savaş'ın da devam etmesi altın fiyatlarını yükseltti. Bu gelişmelerden dolayı altın ons ve gram altın yeni güne yükselişle başlarken Wall Street'deki analistlerden kritik açıklamalar geldi...

Yastık altında ne kadar altın var? Bakan Nebati o rakamı resmen açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Paketle beraber yastık altındaki altını da sisteme sokmuş olacağız, ki 5 bin ton civarında bir altın olduğu tahmin ediliyor. Bunun belli bir miktarı, Merkez Bankasına destek olacak ve döviz ihtiyacını giderecek" diye konuştu.

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları yükselecek mi?

Gram altın son dakika itibarı ile 409 liradan işlem görüyor. Uzmanlar kurların sert yükselişinden etkilenen gram altının ilk destek seviyesinin 395,16 olacağını belirterek ABD'deki teşvik paketinin Senato'dan geçmesi halinde 440 liraya kadar yükseleceğini belirtti.

Sur Yapı’nın 16 projesinde 120 ay 0.98 vade ile altın gibi kampanya!

Sur Yapı, konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için ‘Altın gibi’ bir kampanya fırsatı sunuyor. Sur Yapı İstanbul ve Antalya’daki toplam 16 projesinde, alıcılara cazip fiyatlar ile destek oluyor. 

altın destek Haberi

altın destek

Yastık altındaki altını ekonomiye kazandırmak için kolları sıvayan Ahlatcı Metal Rafineri A.Ş., Maliye ve Maliye Bakanlığı ve Bankacılık Merkezi malları ortaklığında Altın Toplayıcı Tasarruf Modeli'ni (ATOM) geliştirdi. 

VATANDAŞ HER TÜRLÜ KAZANACAK!

ATOM sisteminde kullanan altınların iki getisi olacak. Buna göre vatandaşın ilk kazancı, altınını sisteme teslim ederken oluşacak.

ATOM sisteminde "işçilik maliyeti" yazan kuyumcular tarafından %8'e varan kesintiler en aza düşürülecek. Ahlatcı'nın verdiği artı milyemler; 14 ve 18 ayar altın teslimlerinde 20 puana kadar yükselecek.

Peki, bu sistemle nasıl kar edilir? İşte detaylar...

1 KİLO ALTINA 50 GRAM

İkinci gelir Merkez Bankası ve Ahlatcı tarafından verilecek nemalar olacak.

Sabah'ta yer alan habere göre, sistemde 1 kg...