06 / 05 / 2024

altın düştü mü

altın düştü mü

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altın darmaduman oldu! Altındaki kara haberi duyanlar yerinden kıpırdayamadı...Hemen son dakika rakamlarına göz atın...

Altını olanlara kötü haber! Duyan şaşırıyor!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini merak ettiği ve araştırdığı altının gram fiyatı, yaklaşık 2 ayın en düşük seviyesine geriledi. İşte altın fiyatlarında son durum...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Bankada parası olanlara kötü haber! Mevduat faizleri yüzde 50'nin altına düştü!

Mevduat faizindeki artışın ardından bankaların bilanço düzeltme çabalarının etkisiyle mevduat faizleri yüzde 50'nin altına düştü.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

Altın ve gümüşte doğru zamanı açıkladı! Sert yükseliş geliyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, euro, altın ve gümüş almayı bekleyenler için uygun zamanı paylaştı. İşte altın piyasasını bekleyen tüm gelişmeler...

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Altında yükseliş hızla devam ediyor! Altının ons fiyatı tüm zamanların rekor seviyesinde

Altın fiyatlarında artış devam ederken, haftanın son işlem gününde de yeni altın zirve seviyelere geldi. Buna göre altının ons fiyatı üç ayın, gram altın ise tüm zamanların en yüksek seviyesini yakladı. İşte ayrıntılar...

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Altın yatırımcıları dikkat! İslam Memiş'ten gelen eylül öngörüsüne göre altın ve gümüş piyasasında neler bekleniyor?

Altınla ilgili son gelişmeler 2023 Ağustos'un son haftası itibariyle devam ediyor. Vatandaşlar bu yatırım piyasasındaki durumları ilgi ile takip ediyor. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımı olan vatandaşlar hakkında uyarı niteliğinde bir görüşünü paylaştı.

31 Ağustos 2023 Perşembe dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar yükseldi mi, düştü mü?

31 Ağustos 2023 Perşembe dolar/TL kuru ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar bugün yükseldi mi, düştü mü? Gözler bugünkü dolar kuruna çevrildi. İşte güncel dolar/TL kuru.

altın düştü mü Haberi

altın düştü mü

Küresel piyasalarda başlayan alım dalgası güvenli liman doların soluklanmasına imkan tanırken yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altın fiyatları da doların düşüşünden destek bularak yükselişine devam etmişti. Fakat doların yönünü yeniden yukarı çevirmesiyle birlikte altın fiyatları düşmeye başladı.

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altın darmaduman oldu! Altındaki kara haberi duyanlar yerinden kıpırdayamadı...Hemen son dakika rakamlarına göz atın...

Bursa Hakimiyet gazetesinde yer alan habere göre, geçtiğimiz hafta beklentilerin üstünde gelen ABD tarım dışı istihdam verileri doların daha da güçlenmesini sağlarken altın fiyatlarının düşmesine sebep oldu. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, doların düşüşüyle altında yaşanan yükseliş denemelerine bugün ara verildi. Bugün dolar yeniden yükselirken, altın fiyatları da düşmeye başladı.

Verilen detaylara göre, bu hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, faiz kararını açıklayacak. Politika faizinin...