01 / 05 / 2024

altın emlak toplantı

altın emlak toplantı

Altın Emlak, Türkiye genelindeki 60 temsilcisiyle bir araya geldi. Altın Emlak bayileri, her iki ayda bir yinelenen toplantılar sayesinde, sektör hakkında güncel bilgiler ve temsilcilikler arası bilgi paylaşımı yapılarak, ilişkiler güçlendiriliyor.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Yabancı kurumlar Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! Altın ve dolarda yön nasıl olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yarın gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı kararı yatırımcıların odağında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Altın ve dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Altın fiyatlarında Powell etkisi: FED'in faiz kararı sonrası düşüşe geçti

Federal Reserve (Fed), politika faizini yüzde 5,50 seviyesinde sabit tutarak beklenen kararı aldı. Ancak Fed Başkanı Jerome Powell, basın toplantısında gelecekte faiz oranlarına yönelik herhangi bir ipucu vermemesi ve ekonomik büyümede yavaşlama beklentisi ifade etmesi, altın fiyatlarında negatif bi

EKK'dan yastık altındaki altınlar için ilk açıklama geldi! Yastık altında altını olanlar dikkat! Yeni model geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında toplanan EKK toplantısında yastık altındaki altın açıklaması geldi. Ekonomiye kazandırılması beklenen yeni modelle sistemin değiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

Gram altın fiyatları için şaşırtıcı tahmin: Altın kış uykusundan resmen uyandı, bakın bundan sonra neler olacak?

Mert Başaran, bir Emlak ve Yatırım Uzmanı olarak, gram altın fiyatlarıyla ilgili ilginç tahminlerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

Çok kazanmak istiyorsanız bu uyarıyı dikkate alın! Dolar mı, altın mı? Uzman isim yatırımcıyı ikaz etti

Türkiye'de seçimlerin neticelenmesiyle beraber döviz kuru ve altın ücretlerinde çıkış görülüyor. Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan yatırımcılara kritik ikazlar geldi. Yatırımcıların sık sık sorduğu ve merakla beklediği, "Dolar mı, altın mı?" sualini yanıtladı. 

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? Piyasaların gözü bu haberde! 

Piyasaların gözü  ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarın açıklayacağı para politikası kararları ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalarda. Peki Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? 

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Altının gözü Fed'e çevrildi! Altın fiyatları ne olacak?

Altın fiyatları Fed faiz toplantısı öncesi 2 bin doların altında işlem görüyor. Fedin bugünkü faşz kararı sonrasında altı fiyatları ne olacak?

Gram altın Haziran'da tam bu kadar olacak! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya ışınlanacak!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran, gram altının Haziran'da tam bu kadar olacağını duyurdu! Acilen bakın, sakın kaçırmayın! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya ışınlanacak!..İşte ayrıntılar...

altın emlak toplantı Haberi

altın emlak toplantı

İstanbul Gönen Otel’de geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Altın Emlak bayilerine; özel projeler ile son dönemdeki gelişmelere yer verildi.  Buluşmaya İzmir, Antalya, Adıyaman, Balıkesir, Bursa, Gaziantep, Hatay, Kastamonu, Kırklareli, Konya, Mersin, Samsun, Trabzon ve Uşak bayileri katıldı.  


Şeker Mortgage işbirliği

Altın Emlak bünyesinde faaliyetlerine devam edecek olan yeni temsilciliklere, Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı tarafından yetki belgeleri verildi. Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun; “periyodik olarak düzenlenen toplantılarımızda, temsilciliklerimize bilgi ve deneyimlerimizi aktarıyoruz. Her iki ayda bir Türkiye genelindeki bayilerimizle bir araya geldiğimizde Altın Emlak’ın geniş altyapı imkanlarını meslektaşlarımıza açarken, gelen öneri ve fikirleri birlikte yorumluyor ve değerlendiriyoruz. Her buluşmamızda konularında uzman kişilerden eğitimler alıyoruz. Bu buluşmamızın ilk bölümünde Kurumsal Pazarlama Teknikleri konularında eğitim aldık. İkinci bölümde ise Altın Emlak...