10 / 05 / 2024

altın gram

altın gram

Altın fiyatları sert düşüş sonrasında en hızlı yükselişini test etti. Gram altın yükseliyor yükselmesine ama hala risklerin olduğu belirtilerek yatırımcılar için ''aman temkinli olun'' uyarısı geldi. 

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

Altın gram fiyatı ne kadar? Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın gram fiyatı yükseliş yönlü hareketlerini sürdürmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı hafta içi 2000 dolar psikolojik seviyesine kadar düşmesinden sonra kayıplarını geri almış durumda. Dolar kuru ve ons altın ile yön bulan altın gram fiyatı ise yükselişini güçlendirdiği görüldü.

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Son dakika altın fiyatları yükselmeye devam ediyor Hemen 23 Temmuz 2023 altın fiyatlarına göz atın!

Yatırımcılar ve düğün yapacak vatandaşlar merakla altın fiyatlarını sorguluyor. Peki, bugün çeyrek altın, gram altın, tam altın, yarım altın ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Altında beklenmeyen rüzgar geldi, gram altın birincilik tahtına oturarak rekor kırdı! 12 Temmuz 2023!

ABD'nin Haziran ayı enflasyon verisinin piyasa beklentilerinin altında kalması, altın fiyatlarını etkiledi. Altın gram fiyatı, tarihinde ilk defa ons tarafından desteklenerek 1640 TL seviyesine kadar çıkarak rekor kırdı.

İslam Memiş'ten altın tahmini! 'Seçim kadar' deyip uyardı

Rekor seviyelerden geri çekilen altın gram fiyatı için uzmanlardan dikkat çeken bir açıklama geldi. Gram altın fiyatı için yeni rakam ve tarih veren piyasa uzmanı İslam Memiş, "Mesajım oldukça net" diyerek altına yatırım yapmayı ve altın satmayı düşünenleri tavsiye verdi. İşte detaylar...

Elinde altın ve gümüşü olanların yeni rotasını açıkladı! İslam Memiş'ten kehanet gibi tahmin

Altın fiyatları hareketli grafiği ile yatırımcıların ilgi odağında kalmayı sürdürüyor. Yurt içinde altın gram fiyatı düşüşe rağmen halâ yüksek seviyelerde bulunurken, finans uzmanı İslam Memiş alım yapmayı düşünenlere uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatları son dakika: Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar? 3 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları 3 Nisan 2023.

İslam Memiş’ten önemli açıklama geldi! “Yaz ayını bekleyin” dedi! Altını olmayanlar çok pişman olacak!

Ons altın fiyatları Fed Başkanı Powell’ın faiz artırım mesajı vermesinden sonra düştü. Yurt içinde altın gram fiyatı ise 1.100 lira kritik seviyesine doğru geriledi. Bu hareketlilik sonrası, “Altındaki düşüş devam edecek mi?" sorusuna cevap aranırken Piyasa Uzmanı İslam Memiş yaz aylarını işaret ett

Altında nokta atışı yorumlar yapan iki büyük kurum altın yükselecek mi sorusunu çok net yanıtladı! Duyanlar şoke oldu!

Gram altın fiyatları 1.185 TL’lik rekorundan fazlasıyla uzaklaşmış durumda. Uzmanlara göre 1.135 TL’nin altında kalan altın gram fiyatları için o seviyelerin görülmesi mühtemel. İşte detaylar…

Gram altın 1.250 TL olacak! Uzmanı resmen açıkladı! Bu haberi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Altın ve finans piyasası uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın gram sayısının önce 1200 liraya, ardından 1250 liraya çıkacağını söyledi.

Gram altın tam bu kadar olacak! Yatırımcının korkulu rüyasını İslam Memiş açıkladı! O işlemi yapan yandı!

İslam Memiş, altın gram yılsonu beklentilerini vererek bir "kayıp" uyarısında bulundu. Altın arayanlara ciddi uyarıda bulunan Memiş, 1000 lirayı işaret ederek altın yatırımcılarına ipucu verdi. Bakın İslam Memiş gram altıncıları nasıl uyardı?

Gram altın neden 1.450 TL olmadı, yeni rakam ne? İslam Memiş resmen açıkladı!

İslam Memiş, 2022'de gram altının fiyatının 1.450 TL'ye ulaşacağını söyledi. Ancak yılsonuna iki hafta kala gram altın fiyatları bu seviyenin epey uzağında. Peki altın gram hesabı neden 1.450 TL'ye ulaşmadı? İslam Memiş adım adım durumu anlattı...

altın gram Haberi

altın gram

Altın fiyatları son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları 7 ayın en hızlı yükselişini kaydederek arttı. Ons altın geçtiğimiz hafta 1620 seviyelerinde işlem görürken yükseliş sonrasında 1730 seviyelerine kadar yükseldi.

Gram altın ise 900 TL seviyelerinden 1030 TLseviyesine kadar çıktı. Altın fiyatları bir dünde 20 dolar yükselirken altın ile ilgili uyarılar gelmeye başladı. Gram altın yükseliyor ama temkinli olmak gerektiğini söyleyen uzmanlar yatırımcıları uyardı.

Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Altın fiyatları ne kadar olur? Merak edilen tüm detaylar haberimizde...

ALTIN YÜKSELİYOR

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Tuna Çetinkaya altın fiyatlarının yükselişi ile  ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu. 

ABD imalat PMI verisinin beklentilerin altında kalmasından dolayı ABD Merkez...