18 / 05 / 2024

altın tasarruf sistemi

altın tasarruf sistemi

Türkiye İş Bankası, Altın Tasarrufu Sistemi kapsamına dahil oldu.

En çok tercih edilen tasarruf aracı yastık altı altın oldu

Türkiye’de yatırım yapanların sayısı yılın son çeyreğinde 3 puan artarak yüzde 23.3’e yükseldi. Vatandaş tasarruf için en çok yastık altı altını tercih etti.

Düğünlerde artık altın yerine o takılıyor! Üstelik devlet de yüzde 30 katkı sağlıyor

Düğünlerde takılan altın takılar yerini Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)'e bıraktı. Artık vatandaşlar altın yerine BES yaptırıyor. Üstelik devlet de yüzde 30 katkı sağlıyor. İşte ayrıntılar...

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Altını olanlara müjde! 50 gram altın kazanmak için sadece bunu yapmanız gerekiyor!

Yastık altındaki altını ekonomiye kazandırmak için kolları sıvayan Ahlatcı Metal Rafineri A.Ş., Maliye ve Maliye Bakanlığı ve Bankacılık Merkezi malları ortaklığında Altın Toplayıcı Tasarruf Modeli'ni (ATOM) geliştirdi. Bu sistemle 50 gram altın verilecek! 

Altını olanlar dikkat! Merkez Bankası'nın yeni hamle!

Yastık altında bulunan altınların ekonomiye kazandırılması maksadıyla hayata geçirilen Fiziki Altın Tasarruf Sistemi (FATSİS) ile vatandaşa yıllık altın bazında en az yüzde 3 ek getiri sağlanacak.

Altın Tasarruf Sistemi'ne dahil olan İş Bankası: Altınlarınızı getirebilirsiniz!

Türkiye İş Bankası, Altın Tasarrufu Sistemi kapsamına dahil oldu.

Türkiye'de altın alarmı! Tonlarca altın için tarih verildi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ağrı Diyadin Mollakara Altın Tesisi Temel Atma Töreni'nde konuştu. Muhiddin Gülal, Ağrı tesisin ilk altın dökümünü 2022 yılının sonunda yapılacağını açıkladı.

WhatsApp'ta altın günü gibi ev satışı!

Faizsiz ev alma sistemi ile birlikte ev satışı yapan firmaların sayısı çoğaldı. Öyle ki WhatsApp gruplarında altın günü gibi ev satışı yapan firmalar bulunuyor. 

Emlak Katılım'da Altın Transfer Sistemi başladı!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar yaptığı açıklamada "Altın Katılma Hesabı ile müşterilerimizin altınları değer kazanırken gram olarak da çoğalıyor olması güzel bir imkan"

Recep Tayyip Erdoğan: Gayrimenkul kıymetler ve altın borsası kuralım!

İslam ülkelerine öneride bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gayrimenkul kıymetler ve altın borsası kuralım" dedi. Erdoğan, Tercihli Ticaret Sistemi'nin bir an önce yürürlüğe girmesi gerektiğini söyledi..

Çankaya Altın Oran Evleri fiyat listesi!

Çankaya Altın Oran Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 223 bin TL'den başlıyor. Çankaya Altın Oran Evleri'nde 1. etap teslimleri 2014 yılı Ağustos ayında, 2. etap teslimleri 2014 yılı Aralık ayında yapılıyor...

Çankaya Sinpaş Altın Oran satılık daire fiyatları!

Sinpaş GYO girişimi ile Ankara 'da hayata geçirilen Çankaya Sinpaş Altın Oran satılık daire fiyatları 1+1 daireler için 223 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Polisan 3. kez Altın Marka Ödülü aldı!

Polisan, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) tarafından 3. Kez “Altın Marka” ödülüne layık görülürken, derneğin “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” ibaresini kullanmaya hak kazandı...

altın tasarruf sistemi Haberi

altın tasarruf sistemi

Türkiye İş Bankası, Altın Tasarrufu Sistemi kapsamına dahil oldu. Banka gelişmelerin ardından 'Şubelerde Altın Buluşmaları'nı yeniden hayata geçirdiklerini duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ekonomiye kazandırılması amacıyla yastık altında tutulan fiziki altınların bankalara yatırılması istenilmişti.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, yastıkaltı altınların ekonomiye kazandırılmasına ilişkin çalışmalar kapsamında, ilk olarak Haziran 2012'de başlayan "Şubelerde Altın Buluşmaları" yeniden hayata geçiriliyor.

Türkiye İş Bankası, yastık altında tutulan fiziki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından devreye alınan Altın Tasarruf Sistemi içinde bulunuyor. Sistem kapsamında banka şubelerine gelen müşteriler altınlarını şubelere teslim ederek fiziki altınlarını kaydileştirebilecek.

Söz konusu program dahilinde banka şubelerine fiziki altınlarını getiren vatandaşlar, uzman eksperlerce yapılacak değerlemeler sonucunda fiziki altınlarını hesaplarında kaydi olarak izleme imkanına sahip olacak.

Kocalidengecom'da yer alan habere göre,...