04 / 05 / 2024

Altın Tasarruf Sistemi'ne dahil olan İş Bankası: Altınlarınızı getirebilirsiniz!

Altın Tasarruf Sistemi'ne dahil olan İş Bankası: Altınlarınızı getirebilirsiniz!

Türkiye İş Bankası, Altın Tasarrufu Sistemi kapsamına dahil oldu.



Türkiye İş Bankası, Altın Tasarrufu Sistemi kapsamına dahil oldu. Banka gelişmelerin ardından 'Şubelerde Altın Buluşmaları'nı yeniden hayata geçirdiklerini duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ekonomiye kazandırılması amacıyla yastık altında tutulan fiziki altınların bankalara yatırılması istenilmişti.

Altın Tasarruf Sistemi ne dahil olan İş Bankası: Altınlarınızı getirebilirsiniz!

İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, yastıkaltı altınların ekonomiye kazandırılmasına ilişkin çalışmalar kapsamında, ilk olarak Haziran 2012'de başlayan "Şubelerde Altın Buluşmaları" yeniden hayata geçiriliyor.

Türkiye İş Bankası, yastık altında tutulan fiziki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından devreye alınan Altın Tasarruf Sistemi içinde bulunuyor. Sistem kapsamında banka şubelerine gelen müşteriler altınlarını şubelere teslim ederek fiziki altınlarını kaydileştirebilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön