23 / 05 / 2024

Altın Tasarruf Sistemi'ne dahil olan İş Bankası: Altınlarınızı getirebilirsiniz!

Altın Tasarruf Sistemi'ne dahil olan İş Bankası: Altınlarınızı getirebilirsiniz!

Türkiye İş Bankası, Altın Tasarrufu Sistemi kapsamına dahil oldu.



Banka müşterileri, sisteme dahil edilen kuyumcular sayesinde Türkiye’nin her bölgesinden altınlarını haftanın yedi günü banka hesabına aktarabilecek. Vatandaşlar, bu doğrultuda altınlarının değerlemesini güvenli bir şekilde yaptırabilecek ve beklemeden sistem içerisinde bulunan İş Bankası hesabına masraf ödemeden altınlarını kolaylıkla aktaracak.

Bankanın Altın Tasarruf Sistemi'ne dahil olan müşteriler, bankaya yatırdıkları altınlarını gasp, kaybolma gibi durumlardan korurken ayrıca altınlardan gelirde elde ediyor. Ayrıca sisteme giren banka müşterileri hesabındaki altınlarını başka yatırım aracına çevirme, altın hesabını teminat göstererek kredi kullanma gibi imkanlara da sahip.

Bankadaki altın hesapları, ilgili yönetmelik gereğince Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesi altında korunuyor.

Yatırımcılar kuyumculara koşuyor: Altın fiyatları son bir yılın rekorunu kırdı!

Altının onsu zirveye çıktı! Altında büyük yükseliş!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön