18 / 05 / 2024

Altın Tasarruf Sistemi'ne dahil olan İş Bankası: Altınlarınızı getirebilirsiniz!

Altın Tasarruf Sistemi'ne dahil olan İş Bankası: Altınlarınızı getirebilirsiniz!

Türkiye İş Bankası, Altın Tasarrufu Sistemi kapsamına dahil oldu.



Söz konusu program dahilinde banka şubelerine fiziki altınlarını getiren vatandaşlar, uzman eksperlerce yapılacak değerlemeler sonucunda fiziki altınlarını hesaplarında kaydi olarak izleme imkanına sahip olacak.

Kocalidengecom'da yer alan habere göre, sistem içine giren altınların değerlemesinde, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından belirlenen hurda altın değerlemesinde kullanılan ve altının saflık derecesi olan asgari milyem değerleri baz alınacak.

Altın Tasarruf Sistemi ne dahil olan İş Bankası: Altınlarınızı getirebilirsiniz!

İş Bankası, banka müşterilerinin yararlanabilmesi için yetkili kuyumcular aracılığıyla da fiziki altınlarını banka hesaplarına geçirebilecekleri sisteme çok kısa bir süre içerisinde uyum sağlayacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön