09 / 05 / 2024

Altınbaş yurtiçi mağazaları

Altınbaş yurtiçi mağazaları

Bu yıl 60’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlayan Altınbaş, Türkiye ve yurtdışında toplam 60 yeni mağaza açacak. İmam Altınbaş, hedef pazarlarının Çin, Hindistan ve Afrika ülkeleri olduğunu söyledi

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!

İmam Altınbaş Kimdir?

İmam Altınbaş kimdir? İmam Altınbaş’ın mesleği nedir? İmam Altınbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Altın cuma indirimi başladı! Yüzde 50'ye varan çılgın indirim Altınbaş'ta! işte Altınbaş 8 Mart 2023 fiyat listesi

Altınbaş indirimlerle kaliteli alışveriş yapmak isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Altın Cuma indirimleri kolye, küpe ve yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirimlerle satışta. İşte Altınbaş 8 Mart 2023 fiyat listesi.

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

22 ayar altın takılarda çılgın indirim! Altınbaş yaptı yine yapacağını! 5 Ocak 2023 Altınbaş fiyat listesi

22 ayar tüm altın takılar Altınbaş'ta büyük indirim ile satışa sunuldu. 22 ayar altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük almak isteyenler için büyük fırsat başladı. İşte Altınbaş 5 Ocak 2023 fiyat listesi.

İndirimli yılbaşı hediye arayanlar hemen bakın! Altınbaş'ta büyük fırsat başladı! Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi 

Yeni yıla sayılı günler kala hediye arayışı hala devam ediyor. Sevdikleri için anlamlı hediye almak isteyenler indirimli yılbaşı hediyelerini araştırıyor. Altınbaş'ta fırsat ürünlerinin fiyatlarını paylaştı. İşte Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi.

Yılbaşı hediyesi almak isteyenlere! Altın takılarda yeni yıl indirimi başladı! 16 Aralık 2022 Altınbaş fiyat listesi

Sevdiklerine yeni yıl hediye almak isteyenler için Altınbaş'ta büyük indirim fırsatı başladı. Altın kolye, küpe ve bileklik fiyatları ne kadar? 16 Aralık 2022 Altınbaş fiyat listesi.

Mağazaların elektrik maliyeti ikinci kira parası oldu!

BMD Başkanı Sinan Öncel "Elektrik maliyetleri bazı AVM'lerdeki mağazalar için ikinci bir kira giderine dönüştü. Mağazalarında enerji fiyatının ortak sayaç üzerinden faturalandırılması yerine bireysel abonelik koşullarında ve ulusal tarifeye dönüştürülerek fiyatlandırılmasını öneriyoruz" ifadelerini

Tamtur altın yüzüklerde dev indirim! Bu yüzüklerin eşi benzeri yok! Altınbaş tamtur yüzük 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Altıbaş'ta indirim fırsatları devam ediyor. Her kadının hayalisi süsleyen tamtur altın yüzük fiyatları Altınbaş'ta ne kadar? İşte Altınbaş tamtur pırlanta yüzük 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Altın küpelerde yüzde 30'a varan indirim! Kaçırılmayacak büyük fırsat! İşte Altınbaş 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Tüm altın küpe modellerinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı başladı. Altınbaş'ta baget küpelerden, halka küpeye kadar tüm ürünlerde büyük kampanya başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş altın küpe fiyat listesi 20 Ekim 2022..

22 ayar altın küpe fiyatları ne kadar? 22 ayar altın küpe fiyatları kaç TL? Altınbaş 18 Ekim 2022 fiyat listesi

22 ayar altın küpe modelleri ve fiyatları en çok araştırılan takılar arasında yer alıyor. Binlerce kişi 22 ayar altın küpe fiyatları ne kadar? 22 ayar altın küpe fiyatları kaç TL? sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte Altınbaş 22 ayar altın küpe 18 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altınbaş’ta altın tesbihler kaç lira? İşte 10 Ekim 2022 Altınbaş fiyat listesi

Altınbaş’ta erkeklere özel altın tesbih kampanyası şimdi yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Sevdiğinize hediye etmek ya da kendinizi şımartmak için kaçırılmayacak fırsat Altınbaş.com.tr’de sizleri bekliyor. İşte altın tesbih fiyatları

Altın ve pırlantada yüzde 35'e varan indirim! Altınbaş'tan büyük kampanya! İşte Altınbaş 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş altın ve pırlantada büyük indirim kampanyası başlattı. Altın ve pırlanta takılarda yüzde 35'e varan indirimle satılan takıların fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Peki Altınbaş altın ve pırlanta kolye, küpe, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş fiyat listesi.

Altınbaş yurtiçi mağazaları Haberi

Altınbaş yurtiçi mağazaları


Geçen yılı 120 mağaza ve 698 milyon dolarlık ciro ile kapatan Altınbaş, bu yıl yurtdışına ağırlık verecek. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, 60. yıllarını kutladıkları 2014’te 60 yeni mağaza açacaklarını belirterek, bunun yarısının yurtdışında açılacağını söyledi. Altınbaş Kuyumculuk’un 2014 hedeflerinin açıklandığı toplantıda konuşan İmam Altınbaş,  dünyada 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan mücevher sektöründe 2013’te büyümeyi en yukarıya taşıyan piyasanın Hindistan, en fazla yatırım talebiyle güçlenen ülkenin ise Çin olduğunu belirtti. Türkiye ise markalı mücevheratta dünyada İtalya’nın ardından 2’nci sırada yer alıyor. Altınbaş’ın verdiği bilgilere göre dünyanın yıllık altın talebi 2 bin 500 ton ve Türkiye bu talebin 300 tonluk bölümünü oluşturuyor. 2013’te 2 milyar 250 milyon dolarlık ihracat yapan Türkiye mücevher sektöründe 5 bin üretici, 35 bin kuyumcu...