29 / 04 / 2024

Altındağ Aile Sağlığı Merkezi

Altındağ Aile Sağlığı Merkezi

Yatırımlarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, ilçeye iki yeni aile sağlığı merkezi daha kazandırıyor.

Altındağ’a 2 aile sağlığı merkezi geliyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Battalgazi ve Ulubey Mahalleleri'nde inşaatı bu yıl başlayan aile sağlık merkezleri bitmek üzere.

Altındağ'daki 6 aile sağlığı merkezinin inşaatı tamamlandı!

Ankara Valiliği ile imzaladığı protokol çerçevesinde 20 aile sağlığı merkezi yapımı için çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, 2015 yılında 6 merkezin inşaatını tamamladı.

Altındağ'a 6 yeni aile sağlığı merkezi!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ’ın ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarına yön veriyor. Başkan Tiryaki Altındağ Belediyesi, görev kapsamına girmemesine rağmen ilçeye 6 aile sağlığı merkezi kazandırdı.

Altındağ'daki 6 aile sağlığı merkezinin inşaatı tamamlandı!

Altındağ’ın yeniden yapılanması için büyük çaba harcayan Altındağ Belediyesi, ilçenin önemli ihtiyaçlarını gidermek için yatırımlarını sürdürüyor. Altındağ Belediyesi, 6 merkezin inşaatını tamamladı, çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyor.

Altındağ Aile Sağlığı Merkezi'nde son rötuşlar!

Ankara Valiliği ile imzaladığı protokol çerçevesinde 20 aile sağlığı merkezi için düğmeye basan Altındağ Belediyesi, 6 merkezin inşaatını tamamladı, çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyor.

Altındağ Aile Sağlığı Merkezi ihalesi 1 Ağustos'ta yapılacak!

Altındağ Aile Sağlığı Merkezi ihalesi Altındağ Belediyesi Fen İşleri tarafından gerçekleştirilecek. Karapürçek'te yapılacak Aile Sağlığı Merkezi'nin ihalesi ise 1 Ağustos 2014'te saat 10.00'da yapılacak.

54 bin TL'lik kira 300 bin TL yapılmak isteniyor: Fahiş kiralar aile sağlık merkezlerine de sıçradı!

Konutta yaşanan fahiş kira artışı krizleri, aile sağlık merkezlerinde de kendini göstermeye başladı. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, bir mülk sahibinin kirayı 54 bin TL'den 300 bin TL'ye yükseltmek istediğini belirtti. 

Son dakika! Park alanlarına aile sağlığı merkezi yapılabilecek!

Park alanlarına "aile sağlığı merkezi" yapılmasına ilişkin düzenleme bugünkü 32060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir depreminde hasar gören aile sağlığı merkezi meclis gündeminde!

İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Bayraklı ilçesindeki aile sağlığı merkezi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aile sağlığı merkezi binası inşaatları meclis gündeminde!

Aile sağlığı merkezi binası inşaatları meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Aile Sağlığı Merkezi binaları depreme dayanıklı mı?

TTB Aile Hekimliği Kolu Yürütme Kurulu, Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) ve mobil çalışma birimlerinde yetersiz ve uygunsuz binalara dikkat çekti. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, depreme karşı dayanıksız binalarda hizmet veren ASM'ler olduğu belirtildi.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

Kocaeli Kartepe'ye aile sağlığı merkezi!

Çalışmalarına devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kartepe AŞ ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet binasının Aile Sağlığı Merkezi’ne dönüştürülmesi için çalışmalara başladı.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Altındağ Aile Sağlığı Merkezi Haberi

Altındağ Aile Sağlığı Merkezi

Sağlık hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar getiren Altındağ Belediyesi, Altındağ'a 2 Aile Sağlığı Merkezi daha inşa ediyor. Altındağ Belediyesi'nde yer alan habere göre, yasayla belirlenmiş görevleri arasında yer almamasına rağmen, ilçeye daha önce 7 aile sağlığı merkezi kazandıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'ın istek ve ihtiyaçlarına göre yatırım yaptıklarını belirtti.

Merkezlerin tüm Altındağ'a hayırlı olmasını dileyen Başkan Tiryaki "Çamlık Mahallesi'ne yaptığımız Aile Sağlığı Merkezi'ni 16 Ağustos Perşembe günü, her zamanki gibi mütevazı bir törenle açacağız. Karapürçek Mahallesi'ne yaptığımız Aile Sağlığı Merkezi'ni ise önümüzdeki günlerde açmayı planlıyoruz. Karapürçek Mahallesi'nin nüfusu gün geçtikçe artıyor. Buraya 2'nci Aile Sağlığı Merkezi'ni yaptık. Altındağ genelinde ise çalışmalarımız devam ediyor. Aile Sağlığı Merkezlerinin sayısı daha da artacak." diye konuştu.

"Altındağ'ın 20 yıl sonrasını düşünüyoruz..."


Ankara Altındağ'da günü...