28 / 04 / 2024

Altındağ arsa satışı

Altındağ arsa satışı

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Feridun Çelik, mahallesinde bulunan Belediye hissesi 1 milyon 847 bin 900 TL bedel ile ihaleye çıkarılıyor. 

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

Ankara'da metrekaresi 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı 7 adet arsa satılıyor!

Ankara Altındağ'da yer alan 7 adet imarlı arsa 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki ihalesi ne zaman? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Dilovası'nda 357 metrekarelik arsa satışa çıkıyor! İhalesi 6 Aralık'ta! 

Kocaeli Dilovası'nda yer alan 357 metrekarelik arsa satılıyor. Peki Dilovası'ndaki arsanın fiyatı ne kadar?

Altındağ Belediyesi'nden başkentte 120 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Kale Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Altındağ Belediyesi, başkentte 120 milyon TL'ye arsa satıyor! 

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale (Yenihayat) Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Altındağ Belediyesi'nden satılık arsa ve bina!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve binayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 29 Kasım tarihinde yapılacak.

Başkentte imarlı 5 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Altındağ Belediye Başkanlığı Ankara'da Battalgazi, Gültepe ve Ulubey Mahallelerinde bulunan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 18 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalış göstererek, beklentilerin altında kaldı.

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa ve bina satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Hacettepe'de yer alan iki arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ arsa satışı Haberi

Altındağ arsa satışı

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Feridun Çelik, mahallesinde bulunan Belediye hissesi ihale yöntemi ile satışa çıkarılıyor. 13 Haziran 2018 tarihinde ihalesi gerçekleştirilecek olan arsa hissesi için 1 milyon 847 bin 900 TL bedel isteniyor. 


Altındağ Belediye Başkanlığından:

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Feridun Çelik, mahallesinde bulunan ve aşağıda, mahallesi, ada, parsel numarası belirtilen taşınmazdaki Belediyemiz hissesinin; 2886 sayılı Yasanın 45. maddesine göre açık arttırma suretiyle ihale satışı yapılacak olup; hesaplanan diğer vergi ve harçlar ile tüm giderler peşin olarak tahsil edilecektir.

1 - İhale aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde Samanpazarı Anafartalar Caddesi üzerinde No: 177’de bulunan Altındağ Belediye Sarayı Başkanlık Binasında toplanan ENCÜMEN huzurunda yapılacaktır.

2 - Bu ihaleye ait şartname, Altındağ Belediye Sarayı 3. katta bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir ve Geçici...