04 / 05 / 2024

altındağ kiralık gayrimenkul

altındağ kiralık gayrimenkul

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Kiralık ev krizi için 7 çözüm önerisi: Boş eve vergi, kiraya üst sınır gelmeli! 

Kadıköy Geçinemiyoruz Platformu 2023 Kasım ayı Kiralık Konut Raporu'nda, kiralık evlerle ilgili çarpıcı detaylar paylaşıldı ve derinleşen kira krizine ilişkin çözüm önerileri de açıklandı. İşte ayrıntılar...

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

Altında oynaklık artarken dolar trendini koruyor! 

Dolar endeksi, ekim başında 107,35 seviyesinde yılın zirvesini kaydettikten sonra geçen hafta itibarıyla  105,5 seviyesinde sınırlı kaldı. Altında ise hareketlilik devam ediyor.

Ev sahibi ve kiracı arasında 'kiralık ilan' krizi!  

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlığa yeni bir kriz eklendi. Ev sahibi evini yüksek kiraya vermek için kiralık ilanı asmak istiyor, kiracılar da bu duruma karşı çıkıyor. 

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin! 25 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları dün yükselişe geçerken bugün altında ibreler kırmızıya döndü. Gram altın ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin. 25 Mayıs Perşembe canlı altın fiyatları.

Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sık sık araştırılıyor. Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi! Orta gelirliye konut kampanyası şartları belli oluyor!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi için düğmeye basıldı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası şartları bugün belli oluyor...

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Altında resmen kıyamet koptu! Gram altın 10 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı duyanların ağzı bir karış açık kaldı!

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarında resmen kıyamet koptu! Gram altın 10 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı duyanların ağzı bir karış açık kaldı...

altındağ kiralık gayrimenkul Haberi

altındağ kiralık gayrimenkul

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Gayrimenkulün 1 yıllık kira bedeli 8 milyon 904 bin 80 TL olarak belirlendi.

İŞ YERLERİ KİRAYA VERİLMEK ÜZERE İHALE EDİLECEKTİR
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığından:
Mülkiyeti/Tasarrufu Belediyemize ait, Altındağ İlçesi Ulus Bölgesi Hacıbayram, Ulus İşhanı, Anafartalar Çarşısı, Ulus Merkez Belediye Çarşısı içerisinde yer alan kiraya verilecek işyerleri aşağı tabloda yazılı süre ve bedel üzerinden, 2886 sayılı Yasanın 36. maddesi doğrultusunda kapalı zarf usulüyle kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılacaktır.
1) İhaleye konu olan yerin ihalesi için teklifler 1 (bir) yıllık muhammen bedel üzerinden verilecektir. İstekliler ihale için verilecek teklif mektuplarını Yenimahalle Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 5 Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binamızda 7. Katta bulunan Yazı İşleri ve Kararlar...