27 / 04 / 2024

Altındağ millet bahçesi

Altındağ millet bahçesi

Göreve geldiği günden bu güne hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi verdi.

Asım Balcı: Altındağ yeşil alana doyacak!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “Altındağ’ı önümüzdeki dönemde Ankara’nın en yeşil ilçesi yapacağız. Bölgede kişi başına 20 metrekare ek yeşil alan düşecek'' diye konuştu.

Altındağ'a 4 yeni millet bahçesi!

Cumhur İttifakı’nın Altındağ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı, 5 yılda kişi başına ek 20 metrekare yeşil alan oluşturacaklarını dile getirdi. 

Danıştay 13. Dairesi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesini iptal etti!

Danıştay 13. Dairesi tarafından Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi inşaatının Cumhurbaşkanlığı’nın icraat programında olmasının ‘ihalede ivedilik’ şartını yerine getirmediğini ifade etti. Alınan bir son dakika kararıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ihalesi iptal edildi.

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Validebağ Korusu'nda yapılacak ‘Millet Bahçesi Projesi'' resmen iptal edildi!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer alan Validebağ Korusu'nu yapılaşmaya açmaya yönelik "Millet Bahçesi" projesine yönelik imar planlarının iptal edilmesi kararı İstinaf Mahkemesi'nce onandı.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi Mayıs'ta resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesinin Mayıs ayında başlayacağını dile getirdi. İşte o açıklamalar...

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

Rumelihisarı'na millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rumelihisarı'nda yeni millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ'den o ilde yaşayanlara müjde! 94.1 milyon TL'lik millet bahçesi geliyor!

TÜİK verilerine göre; Türkiye’nin en düşük gelirli kentlerinin başında yer alan Bitlis’e, TOKİ 94 milyon 123 bin TL'te millet bahçesi inşa etmek için ihaleye çıktı...

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

Darıca Millet Bahçesi'ne 3. etap geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın, Darıca’da yaptığı gözlemlerde millet bahçesine ilişkin müjde verdi. Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nin 3. etabında çalışmaların 2022'de başlayacağını söyledi.

Altındağ millet bahçesi Haberi

Altındağ millet bahçesi

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, göreve geldiğinden bu yana çalışmaları ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeleri anlattı. 

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 4 bakanlık ile yepyeni bir Altındağ için kolları sıvadık. İnşallah 2023'te Altındağ marka bir şehir olacak. Yeşil alanları, spor merkezleri, kütüphane ve okuma salonlarıyla, örnek dönüşüm projeleriyle Türkiye'ye model olacak. Ankara'nın kalbi Altındağımıza verdikleri destek için Cumhurbaşkanımız'a teşekkürlerimizi arzediyoruz" dedi. 2023 yılında Altındağ'ın bambaşka bir çehreye dönüşeceğini ifade eden Balcı, "Geçtiğimiz 1 yıl içerisinde Altındağ'da önemli projelere imza attık. Altındağ Çocuk Trafik Eğitim Merkezi, Engelsiz Park, Meyve Ormanı, 2 çok amaçlı toplum merkezi, 2 kütüphane, 7 semt pazarı bunlardan sadece bazıları… Bu süreçte aynı zamanda Altındağ'a kazandırılacak dev projelerin de altlıklarını oluşturduk. İnşallah Cumhuriyetimizin ilan...