29 / 04 / 2024

Altındağ yeni sağlık merkezleri

Altındağ yeni sağlık merkezleri

Altındağ Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yatırımları birer birer hizmete açıyor. Hemen hemen 15 gün arayla açılışlarını sürdüren Altındağ Belediyesi iki yeni yatırımı daha Altındağ’a kazandırdı.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

2023 Yılı Sağlık Bakanlığı hastanelerine işçi ve memur alımları ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son açıklamasına göre, 2023 yılında Türkiye genelindeki farklı illerdeki hastanelere yeni işçi ve memur atamaları gerçekleştirilecek. İlgili adayların, gerekli şartları inceleyip uygun olması durumunda başvuru yapmaları beklenmekte. İşte konu ile ilgili ayrıntılar...

Rapor ve reçete için artık hastaneye gitmeye gerek kalmayacak! Sağlık Bakanı Koca yeni sistemi açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Koca, 'reçete' ve 'rapor' için vatandaşların hastanelere gitmesine gerek kalmayacak.

Gram altında yeni rekor! Roket gibi fırladı! Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın fiyatları bir ayın en iyi haftasını kapatmaya hazırlanıyor. Haftanın son gününde gram altında yeni rekor göründü. Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın tozu dumana kattı! Gram altın rekor kırdı! İşte gram altında yeni rekor seviye!

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları yükselişe geçerek gram altın rekor kırdı. Altın fiyatları tozu dumana kattı. İşte gram altında yeni rekor seviye...

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın düşse de yükselse de bunu yapan kazanacak! Altında yeni yöntem! Altın yatırımcıları acilen bakın!

Altın fiyatlarında çok kısa bir süre içinde geri çekilmeler ve dengelenmelerin olabileceğini söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Oral Erdoğan altındaki düşüşler ve yükselişlere karşılık nasıl kazançlı çıkacağını açıkladı. Altın düşse de yükselse de bunu yapan her türlü kazanacak! Altında yeni yöntem!

Yeni devlet yardımı! Bakanlık duyurdu! Sağlık raporu olana maaş bağlanacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni devlet yardımını duyurdu. Sağlık raporu olana devlet maaş bağlıyor. İşte detaylar!

GSS borçları ne zaman siliniyor? İşte Sağlık Sigortası prim borçları hakkında merak edilenler

Gelir testi yaptırmadığı için Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için vergi affı kanunu kapsamında yapılandırma fırsatı sunuldu. Bu fırsatla birlikte, borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar 31 Aralık 2022 tarihine kadar borçlarını yapılandırabilecekler.

Sağlıkçıların beklediği kanun teklifi meclisten geçti! Sağlıkçılar hemen bakın! Peş peşe açıklandı! 

Sağlık alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Sağlık Komisyonu'nda kabul edilerek yeni planlamalar için düğmeye basıldı. 

Altındağ yeni sağlık merkezleri Haberi

Altındağ yeni sağlık merkezleri


Altındağ Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yatırımları birer birer hizmete açıyor. Hemen hemen 15 gün arayla açılışlarını sürdüren Altındağ Belediyesi iki yeni yatırımı daha Altındağ’a kazandırdı. Görevi olmamasına rağmen Altındağ’a 7 aile sağlığı merkezi kazandıran Altındağ Belediyesi,  Başpınar ve Feridun Çelik Mahallesi’ne yapılan aile sağlığı merkezlerinin açılışlarını gerçekleştirdi.


Hava soğuk yürekler sıcak


Aile sağlığı merkezlerinin açılış töreni Başpınar Mahallesi’nde gerçekleşti. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın yanı sıra Sağlık Bakanlığı ve Altındağ Kaymakamlığı bürokratları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program protokol konuşmalarıyla devam etti.


Başkan Tiryaki’den 112 Acil Servis İstasyonları müjdesi


Altındağlı hemşehrilerine seslenen Başkanı Veysel Tiryaki şöyle konuştu: “Bu soğuk havada bizleri yalnız bırakmadınız. Bu...