04 / 05 / 2024

Altındağda kaç konut yıkıldı

Altındağda kaç konut yıkıldı

Altındağ'da 30 binden fazla gecekondu yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, gecekondularla kentsel dönüşümün oldukça hızlı ilerlediği mahallelerden biri olan Çalışkanlar Mahallesi'nde yeni yıkımlar gerçekleştirdi...

Altındağ'da 30 binden fazla gecekondu yıkıldı!

Altındağ'da 30 binden fazla gecekondu yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2014 yılının ilk 4 ayında 500'den fazla kaçak yapıyı yıkarak, bölgeyi gecekondulardan temizlemeyi sürdürdü...

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

5 soruda TOKİ Antalya Sosyal Konut Projesi 2022! Antalya ucuz konut projesinde kaç konut inşa edilecek? Hangi ilçelerde

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Antalya’da kaç konut inşa edilecek? Antalya’da hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte merak edilen detaylar…

10 bin TL'nin altında maaş alanlara son dakika ucuz konut müjdesi! 81 ilde geçerli olacak!

Geliri 10 bin TL'nin altında olanlara ucuz konut müjdesi geldi. 81 ilde geçerli olarak kampanya kapsamında 400 bin TL'nin altındaki konutlar satılacak. Peki ucuz konut nasıl alınır? İşte detaylar...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

Ankara Altındağ'da yatay mimariye uygun konutlar inşa edilecek!

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı yaptığı açıklamada TOKİ ile ortaklaşa yatay mimariye uygun 310 konut inşa edeceklerini söyledi.

Ankara Altındağ'da 26 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan 17 adet gayrimenkulü 26 milyon 35 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Altındağ Belediyesi'nden konut taksitlerine 3 ay erteleme!

Çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında belediyeye yapılan konut taksit ödemeleri 3 ay boyunca ertelendi.

Ankara Altındağ'da 2.1 milyon liraya satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Altındağda kaç konut yıkıldı Haberi

Altındağda kaç konut yıkıldı

Göreve geldiği günden itibaren Altındağ'da 30 binden fazla gecekondu yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, gecekondularla kentsel dönüşümün oldukça hızlı ilerlediği mahallelerden biri olan Çalışkanlar Mahallesi'nde yeni yıkımlar gerçekleştirdi. Çalışkanlar Mahallesi'nde daha önce 300 gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi, bu bölgede çalışmalarını hızlandırdı. 


'Yıllardır bu anı bekliyorduk' 1955 yılından bugüne Çalışkanlar Mahallesi'nde oturduğunu ifade eden Kazım Karaca "Son yıllarda burası iyice bozuldu. Çok uzun zaman önce yıkılması gerekiyordu. Yıllardır bu anı bekliyorduk. Evlerimiz yıkılsın, yeni evlerimize kavuşalım istiyorduk. Şu an çok memnunuz" dedi. 


Kirada bekleyecekler 40 yıldır Çalışkanlar Mahallesi sakini olduklarını ifade eden Ayşe Turan ise "Evimizi yıktırıyoruz. Yeni evimiz yapılana kadar kiraya çıkıp, bekleyeceğiz. Dönüşümü sonuna kadar destekliyoruz. Gecekondudan kurtulup daireye taşınacağız. Sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu. 


Tehlikeden kurtuluyoruz Bölgedeki terk edilmiş evlerde...