04 / 07 / 2024

altındağlı vatandaşlar kentsel dönüşüme destek veriyor

altındağlı vatandaşlar kentsel dönüşüme destek veriyor

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki 'nin öncülüğünde başlayan kentsel dönüşüm hareketi, devam ediyor. Altındağ'ın her noktasında yıkımlarını sürdüren Altındağ Belediyesi'ne, Altındağlı vatandaşlarda destek veriyor.

17 milyon emeklinin yarısından fazlası asgari ücretin altında maaş alıyor! Vatandaş emekli sayısını çok buluyor...

Emeklilerin gözü kulağı gelecek zam haberine çevrildi. Ekonomist Şenol Babuşçu sosyal medya hesabından Türkiye’de 17 milyon emekli olduğunu bunlarında da yarısından fazlasının asgari ücretin altında aldığını belirtti. Vatandaşlardan bazıları emekli sayısını çok bulurken bazıları da maaşları az buldu

Oturum amaçlı konut satın almak isteyenlere uyarı! Kiracısı olan evlere yüzde 40 altında teklif edin! 

Konut satışları düşüşe geçerken, ilan siteleri satılık konut ilanlarıyla doldu. Bunlardan çoğu da içinde kiracısı olan satılık konutlar. Uzman isim oturmak için konut alanları bu konuda uyardı. Kiracı olan konutları satın alırken, yüzde 40 altında teklif edilmesini önerdi. 

İstanbul'da kentsel dönüşüme yoğun talep: Bakanlık kentsel dönüşüm bilgilendirme araçlarının sayısını artırıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli kentsel dönüşüm kampanyasında İstanbullu vatandaşların bilgilendirmesi için 39 araç daha eklendiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara çıkartılmasını değerlendirdi. Peki vatandaşlar yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Konut alımında vatandaşların ilk önceliği depreme dayanıklılık oldu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli olarak meydana gelen depremlerden sonra vatandaşlar konut alırken göz önünde bulundurduğu kriterlerin sırasını da değiştirdi. Buna göre dayanıklılık 1. sırayı aldı.

Vatandaşlar kentsel dönüşümü istemeyince belediye yetki devri kararı çıkardı!

Başakşehir’de vatandaşlar kentsel dönüşüme karşı uzun süredir mücadele ediyor. Başakşehir Belediyesi, kesinleşmiş yargı kararına rağmen Şahintepe için yeni yetki devri kararı çıkardı. Vatandaşlar, “Hukuksuzluğa direneceğiz” dedi.

400 bin TL’nin altında araçlar nelerdir? Uygun fiyatlı ikinci el araç listesi

Her zaman gündemde olan ikinci el araçlar bu kez de haberlere konu oluyor. Şimdi de 400 bin TL’nin altında olan araçlar dikkat çekti. 400 bin TL'nin altında ikinci el bir araç arıyorsanız, Fiat, Dacia, Renault, Opel, Peugeot, Ford ve Volkswagen gibi popüler markalara yönelebilirsiniz.

24 ayar altında şok gelişme! Meğer kandırılıyormuşuz... Altına 'ayar' verecek yeni sistem geliyor!

Altında sahte ve sahtekarlık haberleri her geçen gün artıyor. Özellikle kuyumculardan 24 ayar diye alınan altınların gerçekten 24 ayar olup olmadığı bilinmezken, vatandaşlar çeşitli sahtekarlıklarla karşılaşıyor. 

Altında  ibreler yeşile döndü! Altın yatırımcıları hemen baksın! 18 Eylül 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altında ibreler yeşile dönerken güncel altın fiyatları merak konusu. Altın fiyatları hemen baksın. Bugün altın fiyatları ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altında rüzgar tersine döndü, fiyatlar bir anda yükseldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma altın fiyatları kaç lira? Güncel canlı altın fiyatları.

Gram altında yükseliş veya düşüş gelebilir! Gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları ne kadar oldu?

15 Ağustos 2023 Salı günü altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından araştırılıyor. İnsanlar; gram, çeyrek, yarım ve tam altının fiyatını arama motorlarından araştırıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ünlü analist ‘Elimde TL olsa hemen altın alırdım’ dedi! Altında son durum ne? İşte son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları 13 Ağustos günü de anlık olarak takip ediliyor. Canlı altın fiyatlarında meydana gelen son gelişmeler ve altın fiyatları haftanın son günü de vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından araştırılıyor. İşte 13 Ağustos 2023 Pazar günü altın fiyatları...

Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor diyen Tunç Şatıroğlu rakam verdi!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında hızla yükselen altı fiyatları vatandaşların gündeminde. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorularını araştırırken Tunç Şatıroğlu ''Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor' diyerek rakam verdi.

altındağlı vatandaşlar kentsel dönüşüme destek veriyor Haberi

altındağlı vatandaşlar kentsel dönüşüme destek veriyor

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki 'nin öncülüğünde başlayan kentsel dönüşüm hareketi, devam ediyor. Altındağ'ın her noktasında yıkımlarını sürdüren. kavgasız gürültüsüz yıkım gerçekleştiren Altındağ Belediyesi'ne, Altındağlı vatandaşlarda destek sözü veriyor. Altındağlı vatandaşlar,evlerini kendi elleriyle yıkarak belediyeye destek oluyor. Altındağ sakinlerinden Harun Birbiuygunsuz kişiler ve son zamanlarda Suriye'den kaçıp gelen vatandaşlar yerleşiyor. Biz istedik ki mahallemizin huzuru bozulmasın. Bizim evimize de böyle insanlar gelip yerleşmesin. Hem komşularımızın huzuru kaçmasın hem de kentsel dönüşüme destek olalım dedik. Bu nedenle evimizi kendi imkanlarımızla ve kendi ellerimizle yıktık." Birbilen "Altındağ çok değerli bir yer... En güzide ve en eski yaşam merkezi aslında. Daha iyisini hak ettiğine inanıyorum. Ama her şeyi devletten ve belediyeden beklemek de olmaz. Buna bizlerin de destek vermesi lazım" dedi. Birbilen...