03 / 05 / 2024

altından malikane satılık

altından malikane satılık

ABD'nin Los Angeles kentinin Beverly Hills'te bölgesinde altından malikane 100 milyon dolara satışa çıkıyor. Evi alacak kişi altın kaplama olan Lomborghini Aventador Roadster ile Rolls-Royce Dawn arabanın da sahibi olacak.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Satılık ve kiralık konutlarda fiyat krizi nasıl çözülür?

Türkiye'de özellikle Kovid-19 salgınından sonra satılık ve kiralık konut fiyatlarında olağan dışı yükselişler gerçekleşmeye başladı. Uzman isimler satılık ve kiralık konuttaki fiyat krizine ilişkin konuştu ve çözümlerini anlattı...

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

Los Angeles'taki altından malikane satışa çıktı!

ABD'nin Los Angeles kentinin Beverly Hills'te bölgesinde altından malikane 100 milyon dolara satışa çıkıyor. Evi alacak kişi altın kaplama olan Lomborghini Aventador Roadster ile Rolls-Royce Dawn arabanın da sahibi olacak.

Kavuklar Bornova Altındağ satılık daire!

Kavuklar Bornova Altındağ satılık daire fiyatları 156 bin liradan başlıyor. 1.160 daireden oluşan Kavuklar Bornova Altındağ projesi Temmuz 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri satılık!

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri satılık konutların fiyatları 156 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova Evleri projesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan ödeme imkanı sağlanıyor...

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu satılık daire!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları 23 Kasım 2015 tarihinde başlayacak olan projede 9 bin 102 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Mardin Merkez TOKİ alt gelir grubu satılık!

Mardin Merkez TOKİ alt gelir grubu satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu satılık!

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu satılık daire fiyatları 73 bin 633 TL'den başlıyor. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor.

altından malikane satılık Haberi

altından malikane satılık

ABD'nin Los Angeles kentinin en gözde bölgelerinden olan Beverly Hills'te lüks sevenleri cezbedecek bir malikane satışa çıktı. Bütün musluk ve kapı kollarının altın olması nedeniyle ultra lüks ev 'altından malikane' olarak tanıtılıyor.


100 milyon dolar (359.2 milyon TL) fiyat biçilen malikane, garajındaki iki spor arabayla birlikte satılıyor. Yani ultra lüks evi satın alacak kişi, ikisi de altın kaplama olan Lomborghini Aventador Roadster ile Rolls-Royce Dawn arabanın da sahibi olacak. Şişesi bin dolar olan Cristal şampanyalardan 170 adedin hazır bulunduğu mahzeni, iki yüzne havuzu, SPA'sı ve kuaför salonu bulunan evin yeni sahibi, aynı zamanda Justin Bieber'dan Demi Moore'a kadar pek çok ünlüyle komşu...