03 / 05 / 2024

Altınevler Gökyüzü Bahçeleri adres

Altınevler Gökyüzü Bahçeleri adres

Gökyüzü Bahçeleri 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 175 daireden oluşuyor. Peki Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

İğneada Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Arsago güvencesi ile Demirköy İğneada’da hayata geçirilen Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! İşte İğneada Yaşam Bahçeleri ile ilgili ayrıntılar...

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

Altınbaş Safir yüzükler yarı fiyatına! 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, safir yüzüklere yüzde 45'e varan indirim uyguladı. Peki, Altınbaş'ta safir yüzük fiyatları ne kadar? İşte 30 Aralık 2022 Zen safir yüzük fiyatları...

Yastık altındaki dolarlarımızı bozduralım mı? Dev banka yanıtladı! Doları olanlar planınızı yapın

Küresel merkez bankaları Fed'in faiz artışı temposuna yetişemezken doların yönünü belirleyecek olan gelişmeler yaşanıyor. Dolar son günlerde düşüş eğilimine geçerken vatandaşlar Yastık altındaki dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt aramaya başladı. 

8 ayar altın baget yüzüklerin hepsinde yüzde 33'e varan dev indirim! 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi

8 ayar altın yüzükler, 14 ve 22 ayar altın yüzüklere göre daha uygun fiyata satılmakta. Altınaşkı bu uygun fiyatlar üzerine bir de yüzde 33'e varan dev indirim kampanyası başlattı. Peki 8 ayar altın baget yüzükler ne kadar? İşte 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi.

Altın tektaş yüzüklerde yüzde 55 indirim! En uygun tektaş yüzükler burada! Gülaylar altın 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altın, tektaş altın yüzüklerde yüzde 55 indirim kampanyası başlattı. En uygun tektaş yüzük fiyatlarının yer aldığı fiyat listesi belli oldu. Peki tektaş yüzük fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar altın tektaş yüzük 18 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın baget yüzüklerde yüzde 40'a varan indirim! Kaçırılmayacak dev fırsat! Lizay pırlanta 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Son zamanların en gözde yüzükleri olan baget altın yüzükler yüzde 40'a varan indirim fırsatı ile Lizay Pırlanta'da satışa sunuldu. Peki altın baget yüzük fiyatları ne kadar? İşte Lizay pırlanta altın yüzük 13 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın, gümüş, dolar, euro ve sterlin için kırmızı alarm: Bunu yapan pişman olacak!

Piyasalarda son durum yakından takip ediliyor. Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın, gümüş, dolar, euro ve sterlin için kritik seviyeleri açıkladı ve yatırımcıları alım satım konusunda uyardı.

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

Hobi bahçeleri için yeni strateji!

Son günlerde hobi bahçeleri üzerinde “tarım topraklarının işgal edildiği ve tarımsal üretimi tehdit ettiği” yönünde tartışmalar yoğunlaşıyor. Konu hakkında kalıcı çözümler içeren uygun stratejilere ihtiyaç bulunuyor.

Tarım arazilerine yapılan hobi bahçeleri tek tek yıkılacak!

Tarım arazilerinin hobi bahçeleri için bölünmesini engelleyecek olan düzenleme gün sayıyor. AK Parti konuyla ilgili teklifini bu yasama yılında yasalaştıracak.

Türkiye'nin yeni gündemi: Hobi bahçelerinin yıkımı!

Son yıllarda ise, kentte yaşayanların geçmişteki tarımsal üretime olan özlemi, doğa sevgisi üzerinden kırsal yaşama özendiriliyor. Hobi bahçeleri adı altında en verimli tarım arazilerine hobikondular inşa ediliyor. Hobi bahçelerinin yıkımı ise yeniden gündeme geldi.

Altınevler Gökyüzü Bahçeleri adres Haberi

Altınevler Gökyüzü Bahçeleri adres

Ankara'nın en yeşil binası olarak tanıtılan Gökyüzü Bahçeleri projesinde 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Daire alanları 120 ile 305 metrekare arasında değişen proje  45 katlı tek bloktan oluşuyor. 

Dikmen vadisi 4.etapta hayata geçirilen Gökyüzü Bahçeleri projesinin 2019 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. 

8 bin 500 metrekare alana sahip Gökyüzü Bahçeleri projesinde toplamda 175 adet daire tasarlandı. Arena Mimarlık imzasını taşıyan projenin 20. katında bir dönüm alana kurulu sosyal tesis, 19. katında botanik alan bulunuyor. 

Birçok sosyal alana sahip projede çocuk yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik, açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru planlanıyor. 

Gökyüzü Bahçeleri güncel fiyat listesi!



Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?


Adres:  Turan Güneş Bulvarı 666.sok. No:9/1 Çankaya/ANKARA 


Tel: 0312 438 59 58-59
Web:  http://www.gokyuzubahceleri.com/

Ezgi...