07 / 05 / 2024

Altının onsu neden düşüyor

Altının onsu neden düşüyor

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Altının onsu neden düşüyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 7 maddelik analizi...

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Borsa İstanbul'da hesap açan altın ve dolar yatırımcısı neden zarar etti? İşte cevabı!

Son zamanlarda Borsa İstanbul'da milyonlarca hesap açıldı. Bunlar arasında çok sayıda altın ve dolar yatırımcıları bulunuyor ve büyük bölümü de kaybetti. Peki ya neden? Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten açıkladı.

Altın fiyatları neden yükseldi? Yükselmeye devam edecek mi? Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarının son zamanlarda aralıksız yükselemeye devam ediyor. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın 1859 lira ile rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseldi? Altın, yükselmeye devam edecek mi?

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Elinde gram altını olanlar dikkat: Ünlü ekonomist önemli tarihleri verdi

Orta Doğu'da İsrail-Hamas çatışmaları, altın fiyatlarında önemli bir etkiye neden oldu. Altın, tarihi rekor seviyelere ulaşmış durumda. Bu durum, yatırımcılar arasında "Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne zaman alınır?" gibi soruları gündeme getirdi.

Altın fiyatları resmen fırladı! Gram altında 1.800 TL göründü! Bu rakamları görenlerin ayakları yerden kesilecek!

Altın fiyatlarında hızlı yükseliş devam ediyor. Filistin İsrail gerginliği altın fiyatlarının resmen fırlamasına neden oldu. Bugün gram altında 1.800 TL seviyesi görüldü. 14 Ekim 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Altında alım fırsatı geldi mi? Kritik seviyenin altını işaret etti

Temmuz ayında 1.730 TL seviyelerini gören gram altında düşüş sürüyor. . Peki altın fiyatları neden düşüyor? Alım için fırsat mı? Investaz Araştırma ve Strateji Birim Müdürü Mehmet Bilal Bircan merak edilen soruları cevaplandırdı...

Dibe vuran altın için sır perdesi aralanıyor! İslam Memiş düşüş sonrası gelecek yeni fiyatları açıkladı!

Altın fiyatlarında yükseliş beklenirken sürpriz düşüş piyasalarda bomba etkisi yarattı. Yatırımcılar hem altının neden düştüğünü araştırırken, hem de yükselip yükselemeyeceğini merak ediyor. İslam Memiş altında düşüş sonrası gelecek yeni fiyatları peş peşe açıkladı...

Altın ve gümüş düşerken Bitcoin’de 500 dolar yükseliş var!

Dünya piyasalarında altının onsu 1900 doların altına gerilerken, Bitcoin, 26 bin 200 dolardan, 26 bin 800 dolara yükseldi. Bitcoin piyasasının toplam değeri de 520 milyar doların üzerini gördü.

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçncü işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Her geçen gün değer kaybeden altının onsu bugün 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Altını olan dönüp bir daha bakacak! 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları!

Son dönemde, 19 Ağustos 2023 tarihindeki altın fiyatlarının düşmesi ve altının neden bu düşüşü yaşadığı sorusu ön plana çıkmış durumda. Peki, altın fiyatları ne kadar?  İşte 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları...

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

Altının onsu neden düşüyor Haberi

Altının onsu neden düşüyor

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den "Altının onsu neden düşüyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 7 maddelik analizi...

1) Son 1 haftada -haftalık zirvede- 1.911 doları gören altının onsu 1864 dolara kadar geriledi. An itibarıyla 1870 doların üzerinde işlem görüyor.

2) Altının ons bazlı fiyatında kısa vadede düşüşler olsa da orta ve uzun vadede fiyatın yönü yukarı. Kısa vadede düşüşlerin nedeni ne? Nisan ayında yaptığımız analizlerde merkez bankalarının altın rezervlerinde satışa geçebileceğini belirtmiştik.

3) Dünya Altın Konseyi'nin verilerine göre son 10 yıldır altının en büyük alıcısı konumundaki merkez bankaları ilk kez altın satmaya başladı. Yani en büyük alıcı grubu satıcıya dönüştü.

4) Salgın sürecinde merkez bankaları altın satmaya devam edecek....