02 / 05 / 2024

Altınkale Premium ilk yeşil mahalle

Altınkale Premium ilk yeşil mahalle

'Altınkale Premium' projesi tamamlandığında Türkiye'nin ilk yeşil mahalle projesi olacak. Proje, 24 dönüm arazi üzerinde 4 adadan oluşuyor. Türkiye'nin ilk yeşil mahalle projesi olacak. Altınkale Premium için temel atma töreni yapıldı.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Hazır olun! İslam Memiş gram altın için ilk kez bu rakam telaffuz etti: 3.500 TL olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ilk kez gram altın için 'hazır olun' diyerek 3,500 TL telaffuzunda bulundu ve tarih verdi.

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

Gayrimenkule yabancı ilgisi azalıyor! 2023'ün ilk altı ayında yüzde 50 düşüş kaydedildi!

EVA Gayrimenkul Değerleme, son iki yılda yabancı yatırımcıların Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını ele aldı. 2023'ün ilk altı ayında yabancıların yatırımcılarında yüzde 50 düşüş kaydedildi.

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Yılın ilk beş ayında toplam altın ithalatı 163 bin 761 kg oldu!

Altın ithalatı mayısta 13 bin 426 kg oldu. 2023 yılının ilk beş ayında toplam altın ithalatı 163 bin 761 kg oldu.

Merkez Bankası rezervleri negatif bölgede kaldı: 10 ay sonra ilk kez 100 milyar doların altına indi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) brüt ve altın rezervlerinde düşüş görülürken, net rezervleri negatif bölgede kalmayı sürdürdü. Toplam rezervler 10 ay sonra ilk defa 100 milyar doların altına indi. İşte detaylar...

Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra geleceği rakam ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Altının ons fiyatı dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra rekora bir adım daha yaklaştı. Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından hızla yükselmeye başladı. Değer artışını yeni güne de taşıya altın fiyatları, şaha kalktı. Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Altın fiyatlarında cumartesi sürprizi! Altını olan koşun hemen! Bu rakamlar ilk kez göründü! 6 Mayıs 2023 altın fiyatla

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında cumartesi sürprizi yaşanıyor. Bu rakamlar ilk kez göründü. 6 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altınkale Premium ilk yeşil mahalle Haberi

Altınkale Premium ilk yeşil mahalle

Türkiye'nin ük yeşil mahalle projesi olacak 'Altınkale Premium, Döşemealtı İlçesi Yeşilbayır Mevkiinde temel atma töreniyle başladı. 'Altınkale Premium' için düzenlenen temel atma törenine, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygul ve Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe katıldı. Konfor, rahatlık ve tüm yaşam alanlarında özgürlük felsefesinin öne çıkarıldığı proje, toplam 24 dönüm arazi içerisinde 162 aileyi ağırlayacak. Altınkale İnşaat Ltd. tarafından 4 adada oluşturulacak 'Altınkale Premium', için "Club Üyeliği Sistemi' de bir olarak uygulanacak. 


TERLEMEYE SON 

Altınkale İnşaat Ltd. Genel Müdürü Murat Zorbaz. "Bugün burada sadece bir konut projesi değil, yeni nesil çevre dostu, doğaya ve insana saygılı bir projenin temellerini atıyoruz. Enerji kaynaklarının hızla tükendiği günümüzde tasarruf sağlayarak geleceğe daha temiz bir dünya bırakıyoruz. Altınkale Pıemium'da, kent merkezine yakın olmasına rağmen,...