05 / 05 / 2024

altınkaya içmesuyu sorunu

altınkaya içmesuyu sorunu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT ekipleri Altınyaka Mahallesi’nin 20 yıllık içme suyu sorununu çözdü. Demirciler yaylasından getirilen 17 kilometrelik yeni su hattı mahalle halkına sevinç yaşattı.

Ünlü ekonomist yıl sonunu işaret etti! Gram altın için net rakam verdi! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu!

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor. Marbaş Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Soner Kuru, yıl sonunu işaret ederek, gram altın için rakam verdi. 

İslam Memiş altın almak isteyenlere seslendi! Kesme altın alın dedi! Bu altınları işaret etti! İşçilik fazla...

Altın uzmanı İslam Memiş, Darphane'nin ürettiği altında işçiliğin olduğunu söyleyerek yatırımcılara 'kesmen altın alabilirsiniz' diyerek seslendi.

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'Birikimlerinize sahip çıkın, işler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için sil baştan rakam verdi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte altının geleceği seviye...

Borsada ralli için tarih verdi! Altın için ‘alım fırsatı’ dedi

Seçimlerin ardından altın ve dolarda gerileme başlarken, gözler Borsa İstanbul’a çevrildi. Uzun süredir ralli bekleyen yatırımcısı için Ekonomist Filiz Eryılmaz borsada yükselişin başlayacağı tarihi açıkladı. Altın için yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Gram altın için 2 kritik gün açıklandı! Elinde altını olanlara buz kestirecek rakam uzman isimden geldi! Hemen bakın!

Gram altın serbest piyasalarda dün 2 bin 434-2 bin 436 TL seviyelerinde seyretti. Peki gram altın ne olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için hem rakam hem tarih verdi. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Hazır olun! İslam Memiş gram altın için ilk kez bu rakam telaffuz etti: 3.500 TL olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ilk kez gram altın için 'hazır olun' diyerek 3,500 TL telaffuzunda bulundu ve tarih verdi.

Benzinli altın dönemi başlayacak diyen Hatice Kolçak gram altın için rakam verdi! Bu rakama dikkat!

Ünlü analist Hatice Kolçak Merkez Bankası faiz kararının ardından düşüşe geçen altın fiyatlarıyla ilgili 'Benzinli altın dönemi başlayacak' diyerek gram altın için rakam verdi. Bu rakama dikkat...

'Gram altın için uyarım var' diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olup olmayacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın için uyarım var'' diyerek altın borcu olanları uyardı. İşte o açıklama...

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın! Altın Kahini İslam Memiş gram altın için rekor rakamı açıkladı!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalarda hareketlilik başladı. gram altın 1645 TL'ye kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişelendirirken Altın Kahini İslam Memiş'ten ''elinizdeki alınları sakın bozdurmayın'' diyerek gram altın için rekor rakamı açıkladı.

İslam Memiş'ten gram altın için ''yanıldım'' açıklaması geldi! Yeni rakamı verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararından sonra ''yanıldım'' diyerek gram altın için yeni rakamı açıkladı.

Altın kahini İslam Memiş gram altın için fiyat verdi! 2 hafta sonra bu seviyede olacak

Altında rekor seviyeleri görüyor. Altında yeni rekor ise yolda. Finans Uzmanı İslam Memiş ise “Bu seviyeden altın alınır mı?” sorusuna cevap olacak açıklamalarda bulundu. Altın için bomba tahmin geldi. İşte tüm detaylar...

altınkaya içmesuyu sorunu Haberi

altınkaya içmesuyu sorunu


Manavgat’a bağlı Altınyaka Mahallesi’nin 20 yıllık içme suyu çilesi tarih oldu. Bölgeye en son 20 yıl önce çekilen su hattından bugüne kadar sağlıklı su akışı sağlanamaması ve mahalle halkının şikayetleri üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT ekipleri, yeni bir hat inşa etti. Demirciler yaylasında bulunan kaynaktan 17 kilometrelik isale hattı ile mahalleye su getirildi. Altınyakalıların yılladır çektiği su çilesi, tarih oldu.

SUYU OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK

Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, “Daha önce İl Özel İdaresi’nin ulaşamadığı, yarım kalan, su hattı sıkıntısı yaşanan mahallelerin tek tek tespitini yapıyoruz ve içme suyu sorunlarını çözüyoruz. Manavgat’ta su sorunu yaşayan mahalle kalmayacak” dedi. Yıllar sonra su sorunlarının çözülmesinin sevincini yaşayan mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.



Antalya Büyükşehir...