29 / 04 / 2024

Altınkemer Plajı

Altınkemer Plajı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Karamürsel- Altınkemer’de inşa ettiği kültür merkezinde son çalışmalar yapılıyor

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

Sarıyer Altınkum Plajı 92.6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı!

Sarıyer’in en ünlü plajlarından Rumeli Kavağı’ndaki Altınkum Plajı ve Gazinosu İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 92 milyon 690 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Altınoluk'a kordon ve plaj geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi deniz dolgusu tamamlanan Altınoluk'a 3 milyon lira maliyet ile 3 bin metrekarelik yeni bir kordon inşa ediliyor.

Miço koyu Kadınlar plajı açılıyor!

İbrahim Karaosmanoğlu, Altınkemer ve Cebeci’nin ardından mavi bayrağı hak eden Kerpe sahili ve Miço Koyun Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli’leri davet etti.

Kocaeli'de Altınkemer Halk Plajı yoğun ilgi gördü!

Termometrelerin 31 dereceyi gösterdiği Kocaeli'de sıcaktan bunalan vatandaşlar, bayram tatilini de fırsat bilerek plajlara akın etti.

Ordu Fatsa'da kadınlar plajı açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesine yapacağı Kadınlar Plajının benzerini Fatsa ilçesine de inşa ediyor.Fatsa Kadınlar Plajı'nın ihalesini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi kısa bir süre içerisinde projeyi hayata geçirecek.

1969 yılında Süreyya Plajı karşısında 75 bin liraya daire!

Reşat Altın'ın 203 liraya satıldığı 1969 yılında, Maltepe'de Süreyya Plajı karşısında inşası devam apartmanda bulunan daireler 75 bin lira ile 120 bin lira arasında satılacakmış.

1965 yılında Kumburgaz Plaj Sitesi'nde 25.000 liraya satılık daire!

Reşat Altın'ın 149 liraya satıldığı 1965 yılında, 132 daireden meydana gelen Kumburgaz Plaj Sitesi'nde, 2 odalı bir daireyi peşin parayla 25 bin liraya satın almak mümkünmüş.

Kocaeli Altınkemer Plajı genişletilecek!

Sahil çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu’na Başkanlar İsmail Yıldırım ve Mehmet Ellibeş ile Büyükşehir Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan eşlik etti.

Antalya'da Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Plajı oluşturacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel "Sarısu bölgesinde 'Kadınlar Plajı' adı altında plaj yapacağız. Bu çalışmayı bayramdan önce yapacağız. İsteyen kadınlar plajında, isteyen yan tarafta yüzer. Biz herkese hizmet vermek zorundayız" dedi.

Barcelona'daki 6 plaj kapatıldı!

Yetkililer, binlerce kişinin güneşlendiği ve denize girdiği altı plajı derhal boşaltma kararı aldı. Köpekbalığı taramasına çıkan sahil güvenlik botları ise Premia de Mar sahil hattında 60 km’lik bir hatta devriyeye başladı

Didim Altınkum Plajı'nda oluşan kirlilik vatandaşların tepkisine yol açtı!

Aydın'ın turistik ilçesi Didim'de dünyaca ünlü Altınkum Plajı'nda oluşan kirlilik vatandaşların tepkisine yol açtı. Altınkum Plajı'ndaki yağmur suyunun dere yatağındaki makinelerin arıza yapması sonucu denize akması kirlilik oluşturdu.

İncekum Plajı'nı 2.5 milyona Pınargözü Turizm kiraladı!

Marmaris 'in Çamlı Mahallesi'nde bulunan, turkuaz rengindeki denizi ve altın sarısı kumları nedeniyle ünlü Hawai plajlarına benzetilen İncekum Plajı , özel bir şirkete 10 yıllığına kiralandı.

Altınkemer Plajı Haberi

Altınkemer Plajı

 Mavi Bayraklı Altınkemer Plajının yanında yükselen kültür merkezi tamamlandığında farklı bir mimari örneği gösterecek. Kaba inşaatı izolasyon ve yalıtım uygulamaları ile salon kısmındaki çelik işleri devam eden bina hizmete girdiğinde bölgedeki sosyal ve kültürel etkinliklerin merkezi olacak.


DENİZ MANZARALI TERAS


Kültür Merkezi farklı mimarisiyle küçük bir saray görünümünde olacak. Roma dönemi mimari özelliklerini taşıyacak olan kültür merkezi sahili bakan yüzündeki terası ile bu özelliği vurgulayacak. Geniş kullanım alanlarıyla dikkati çeken bina ferah bir çalışma ortamı sunacak. Genel inşası tamamlanan binanın arka kısmında genişçe bir teras bulunuyor. Bu teras kent ve deniz manzarasıyla kültür merkezine hoş bir hava katıyor.


224 KİŞİLİK ÇOK AMAÇLI SALON


Bölgedeki halkın düğün, seminer gibi kültürel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak olan kültür merkezinin yapımı hızla devam ediyor. 3 bin metrekare...