27 / 04 / 2024

altınordu cephe iyileştirme çalışmaları

altınordu cephe iyileştirme çalışmaları

Ordu’yu daha yaşanabilir bir kent yapma amacıyla çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin, Altınordu ilçesinde gerçekleştireceği, 1. Etap Dış Cephe İyileştirme Projesi ihale edildi.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine 6.700 TL iyileştirme! İşte intibak yasasında son durum…

Aynı prim günü ve yılla emekli olmalarına rağmen diğerlerine göre düşük maaş alan emeklilere yönelik çıkarılacak intibak yasasıyla SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarında 6.700 TL’ye varan iyileştirme konuşuluyor.  Peki intibak nedir? İntibak zammı maaşlara kaç lira yansır?

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Milyonlarca sağlık çalışanı gözünüz aydın! İşte maaş ve çalışma koşullarıyla ilgili iyileştirme teklifinin tüm detayları

Sağlık çalışanlarının çalışma koşullarını ve maaşlarını iyileştirme teklifi Meclis’e sunuldu. İşte detaylar…

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Altınordu'da 13.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu 2. Satış Memurluğu, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 73 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

JMO'dan depremlere karşı zemin iyileştirme uyarısı!

TMMOB JMO İzmir Şube Başkanı Jeoloji Yüksek Mühendisi Bora Sonuvar, "Sağlıklı bir zemin iyileştirme projesi maliyetli bir uygulama. Ama burada yanlış bir yöntem uygularsanız etkisi olmaz. Zemin iyileştirmenin de zemine göre değişen farklı yöntemleri var" dedi.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Uzungöl için iyileştirme planı hazırlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Uzungöl’ü eski haline döndürün” talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çalışmalara başladı. Yoğun yapılaşma nedeniyle eski halinden eser kalmayan bölge için iyileştirme planı hazırlandı.

altınordu cephe iyileştirme çalışmaları Haberi

altınordu cephe iyileştirme çalışmaları


Ordu’yu daha yaşanabilir bir kent yapma amacıyla çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin, Altınordu ilçesinde gerçekleştireceği, 1. Etap Dış Cephe İyileştirme Projesi ihale edildi.

 
UYGULANACAK PROJE ANKETLE BELİRLENDİ

Atatürk Bulvarı’nın, Büyükşehir Belediyesi Durugöl Yerleşkesi ile Rus Pazarı Kavşağı arasındaki kısmında yapılacak dış cephe çalışmaları için farklı projeler hazırlanarak kamuoyu ile paylaşıldı. Hangi mimari projenin uygulanacağı ile ilgili Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden Uygulanacak projeyi tespit etmek amacıyla yapılan anketle oylamada beyaz renk ağırlıklı proje, Orduluların en çok beğendiği proje oldu.

ÇALIŞMALAR NİSAN’DA BAŞLIYOR

Uygulanacak mimari projenin anketle belirlenmesinin ardından çalışmalar hızlandırılarak proje ihale edildi. Şu an için dış cephe çalışması yapılacak bina sahiplerine gerekli tebligatların yapıldığı projede ihale sürecinin tamamlanması bekleniyor.

İhale süreci sonunda yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak, nisan ayı içerisinde çalışmalara başlanacak. Proje...