08 / 07 / 2024

Altınordu Futbol Kulübü

Altınordu Futbol Kulübü

Altınordu Futbol Kulübü, Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) Tesisleri’ndeki iki sahanın açılışını yaptı. İki doğal çim sahaya ise, Türk futbolunun önemli isimleri Serpil Hamdi Tüzün ve Gündüz Tekin Onay’ın isimleri verildi.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Futbol kulüplerinin kripto paraları değerlenecek mi?

Futbol kulüpleri de kripto para piyasasına çoktan dahil oldu. Süper Lig’den ya da alt ligden kulüpler rekabette geri düşmemek amacıyla kapısını çalan bu gelir değişikliğine “hayır” demedi. Peki sonuç ne oldu?

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Altınordu’daki Belde Evler Projesi yıkılıyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evler Projesi için yıkım kararı alındı. Proje sahipleri bu kapsamda dava açtı ve mahkemeler projenin devam etmesi yönünde karar verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler projenin yapı ruhsatını iptal etti ve yıkım kararı aldırdı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Altınordu Terminal Binası'nda çalışmalar sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde inşa edilecek olan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde çalışmalar devam ediyor.

Altınordu Cephe iyileştirme Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentteki cephe iyileştirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu Cephe iyileştirme Projesini tamamladı.

Ordu Altınordu'ya yeni hizmet binası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yeni bir cenaze hizmetleri binasını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Karapınar Mahallesi’nde yeni bir hizmet binası inşa ediliyor.

Altınordu Futbol Kulübü Haberi

Altınordu Futbol Kulübü

İzmir’in köklü takımlarından Atınordu, merakla beklenen ve yapımı tamamlanan iki sahanın açılışını düzenlenen sade bir törenle gerçekleştirdi. Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) Tesisleri’ndeki törene, kulüp yöneticileri ve sporcular eksiksiz katıldı. Kurban kesimiyle başlayan tören, çocuklar ile gençlerin top oynaması, timsah yürüyüşü yapması, U15, U16, U18, U19 ekiplerinin maçlarıyla devam etti. Karşılaşmaların ardından sahalar gezilerek, tesis maketi incelendi. Dernek Başkanı Salih Mertan da, baklava ikram etti. Altınordu Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Burası, benim 30 yıldır hayalini kurduğum yer. Bizler, bu toprakların çocuklarından gerçek profesyonel futbolcular yetiştirmek üzere yemin etmiş insanlar topluluğuyuz. Öyle bir inancımız var ki, bir gün işte bu topraklardan gerçek profesyonel futbolcular fışkıracak” dedi.


Hizmete giren iki doğal çim sahaya ise, Türk futbolunun önemli isimleri Serpil Hamdi Tüzün...