02 / 05 / 2024

Altınordu spor tesisi

Altınordu spor tesisi

Ordu'nun Altınordu Karşıyaka Mahallesi’ne yeni spor tesisi inşa edilecek. 120 dönümlük alanda inşa edilecek 3 adet nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribün 15 Mayıs tarihinde ihale edilecek.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Ankara Altındağ'a yeni spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Altındağlılara yeni spor tesisi müjdesi verdi.

İdil'e 3 bin kişilik stadyum ile spor tesisi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada, "İdil'e 3 bin kişilik stadyum ile spor tesisi kazandırıyoruz" dedi.

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Spor yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisi’ni de tamamlıyor.

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

Altınordu Terminali'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Otobüs Terminali'nin yüzde 25'ini tamamladı.

Altınordu TOKİ kura sonuçları 05.04.2018!

Altınordu TOKİ kura sonuçları 05.04.2018 henüz belli olmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Ordu Altınordu kura çekilişi 5 Nisan'da!

60 ay, 84 ay ve 120 ay vade imkanı sunulan Altınordu TOKİ projesinin kura çekilişi 5 Nisan'da yapılacak.

Kocaeli Yeniköy'deki spor tesisi 120 aylığına kiralanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yeniköy Mahallesi'nde yer alan Spor Tesisi Alanı 120 ay süre ile kiralanıyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak...

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

TOKİ Altınordu başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Altınordu projesinde yer alan 191 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basılıyor!

Konak Belediyesi, içinde spor salonu, halı saha, spor ve kurs odalarının yer alacağı Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basıyor.

Altınordu spor tesisi Haberi

Altınordu spor tesisi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın söz verdiği büyük bir projeyi daha hayata geçiyor. Altınordu Karşıyaka Mahallesi’nde 120 dönümlük alanda inşa edilecek 3 adet nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribün 15 Mayıs tarihinde ihale edilecek.

Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’daki boş alanları spor kompleksi hâline getiriyor. Durugöl Mahallesi’nde amatör spor kulüplerine ait sahaların bulunduğu alana yapılacak yeni şehir stadıyla birlikte, amatör kulüpler için Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek 3 adet futbol sahası için 15 Mayıs’ta ihaleye çıkılıyor.

BÖLGENİN EN GÜZEL SPOR KOMPLEKSLERİNDEN OLACAK

120 dönümlük alanda uygulanacak projeyle ilgili bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, “Tenis kortun hemen yanındaki alana birinci amatör sahalar için yapacağımız tesis, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle 15 Mayıs tarihinde ihaleye çıkıyor. Uluslararası kriterde 3 adet saha ve tenis...