18 / 05 / 2024

altınordu yol çalışması ne zaman bitecek

altınordu yol çalışması ne zaman bitecek

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "92 mahallenin tamamında çalışmalarımız devam ediyor. 72 mahalleye 85 kilometre yol projemizin sonuna geldik. Yaklaşık 3 kilometrelik bir alan hariç tamamlandı" dedi.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Altınordu Terminal Binası'nda çalışmalar sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde inşa edilecek olan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde çalışmalar devam ediyor.

Ağrı Merkez'de yol çalışması için acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Ağrı Merkez'de yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma yapılacak..

Altınordu cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesini cazibe merkezi haline getirme için çalışmalara başladı.

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Altınordu'ya yaşam merkezi ve sanayi sitesi yatırımı!

Ordu Altınordu Belediyesi tarafından temeli atılan Yaşlı Yaşam Merkezi ve Küçük Sanayi Sitesi projelerinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2 dev proje ile şehrin nefes alması planlanıyor.

Altınordu Belediye'si kent çalışmalarını sürdürüyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “40-50 yıllık bir geleceği inşa etmenin yolu uzun vadeli ve kalıcı hizmetlerden geçiyor. Bizde bu doğrultuda çalışarak problem gördüğümüz her alana dokunuyoruz” dedi.

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Altınordu sahil bandındaki çalışmalarda sona gelindi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu sahil bandındaki çalışmalarında sona geldi.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

altınordu yol çalışması ne zaman bitecek Haberi

altınordu yol çalışması ne zaman bitecek

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş; "72 mahalleye 85 kilometre beton yol projemizin sonuna geldik. 2017 yılı içerisinde 90 kilometrelik beton yolu 72 mahallemizde uygulamaya devam edeceğiz. Hak ettiğimiz bir gelecek inşa etmek üzere sizlerin destek ve duasıyla çalışıyoruz" dedi.



Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2015 ve 2016 yılı içerisinde 72 mahallede 85 kilometrelik beton yol hayata geçirdiklerinin altını çizerken "Şehir merkezi değişim ve dönüşümü yaşarken 92 mahallenin tamamında çalışmalarımız devam ediyor. 72 mahalleye 85 kilometre yol projemizin sonuna geldik. Yaklaşık 3 kilometrelik bir alan hariç tamamlandı"...