15 / 05 / 2024

Altınordunun altyapısı yenileniyor mu

Altınordunun altyapısı yenileniyor mu

Altınordu ilçe merkezinin altyapısının yeniden inşa edileceği “101 Kilometrelik İçme Suyu ve Kanalizasyon Altyapı Yatırım Projesi” kapsamında ilk kazma vuruldu.

Altında mayıs sinyali! Bu ay altın fiyatları ne olacak? İslam Memiş sır gibi saklanan o bilgiyi verdi!

Altın fiyatları düşecek mi? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılırken, İslam Memiş'ten sır gibi saklanan bilgiyi verdi. Altında mayıs sinyali geldi. Altın fiyatları bu ay nasıl olacak?

Kiracılar dikkat! Alt kata su sızarsa masrafı kim karşılar...

Kiracıların evde meydana gelen sıkıntılardan karşılamak zorunda oldukları bazı masrafları ev sahipleri ile aralarında gerilim yaşamalarına neden olabilmektedir. Buna göre, alt kata su sızması durumunda kiracının herhangi bir sorumluluğu var mıdır? İşte ayrıntılar...

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altın kolları sıvadı! Dolardan destek bulan gram altın rekor kırdı!

Altın fiyatları yükselen dolar kurundan destek bularak rekor kırdı. Gram altın kolları sıvadı, yükselmeye devam ediyor. 

Altın kolları sıvadı! Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? İşte net yanıtı...

Altın kolları sıvdı ve yükseliş devam ediyor. Küresel piyasalardaki dengeler altının ons fiyatına yaradı. Peki altın fiyatlarınaki yükseliş devam edecek mi? İşte net yanıtı...

Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

Ons altın fiyatı 2 ayın dibinden toparlanırken gram altın fiyatı tekrar yükseldi. Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

Ünlü analist İslam Memiş'ten her eve yönelik flaş altın uyarısı

Ünlü analist İslam Memiş'ten her evdeki yatırımcılara yönelik altın uyarısı geldi. İşte İslam Memiş tarafından yapılan uyarılar...

Altın kolları sıvadı! 2 gün sonra altın fiyatları tam anlamıyla böyle olacak! Herkesin beklediği haber şimdi geldi

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın kolları sıvadı. Herkesin beklediği haber şimdi gelirken altın fiyatlarının 2 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu.

Altının sır perdesi aralanıyor! Herkesi heyecanlandıracak açıklamalar şimdi geldi!

Dolar kuru yükselmeye devam ederken altın fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Altının ons fiyatı bugün 1800 dolar seviyelerinde işlem görürken, altının ne olacağını herkes merak ediyor. analistlerden heyecanlandıran açıklamalar geldi. Altının sır perdesi aralanıyor!

Yatırımcıya çeyrek ve gram altın uyarısı! Altın fiyatlarına bakarak bunu yapmanın tam sırası

Dünya ve Türkiye piyasalarında altının fiyatı düştü. Yakın zamana kadar bin TL’ye ulaşan altının gram fiyatı bugün itibari ile 905 TL’ye kadar geriledi. Altın uzmanları yatırım yapmak isteyenlere çeyrek ve gram altın uyarısı yaptı: Şimdi tam zamanı..

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Kira Sözleşmesinde Alt Kira ve Sözleşmenin Devri konferansı bugün!

Kira Sözleşmesinde Alt Kira ve Sözleşmenin Devri konferansı bugün saat 19:30'da gerçekleştirilecek.

Altınordunun altyapısı yenileniyor mu Haberi

Altınordunun altyapısı yenileniyor mu

 

Yerel yönetimlerde birçok ilkin mimarı olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehirlerin kronikleşen ve çözülemez denilen sorunlarına neşter atmaya devam ediyor. Ordu’nun tüm ilçelerinde çöp sorununu ortadan kaldıran, TEDES ile birlikte trafik sorununu çözen, Çikolata Park, Çambaşı Kayak Tesisi, 752 Kilometre Sıcak Asfalt Yol gibi projelerle hizmet belediyeciliğinin yanı sıra kültürel ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunan Büyükşehir Belediyesi bir büyük projeyi daha başlattı.

DEV PROJENİN BEDELİ “33 MİLYON 570 BİN LİRA”

Altınordu ilçe merkezinin altyapısının yeniden inşa edileceği, 101 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon altyapı yatırım projesi dâhilinde ilk kazma vuruldu. Tam 33 milyon 570 bin lira değerindeki proje, bugüne kadar Altınordu ilçesine yapılan en büyük altyapı yatırımı olarak gösteriliyor.

PROJE UZUNLUĞU TAM 101 KM

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu’da tarihin...