24 / 07 / 2024

Altınova Cemevi inşaatı

Altınova Cemevi inşaatı

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi’nde inşa edilecek Pir Sultan Abdal Cemevi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necla Altınok tarafından kuruldu.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Dağlı, İlker Saygı ve K.Myumyunov Kyazımov ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hidayet Yıldırım tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü hareketlenecek, konut fiyatları artmaya devam edecek!

Ekonomide rasyonel politikaların öne çıkmaya başlaması ile beraber maliyet baskısı altında kalan inşaat sektörünün hareketlenebileceği ifade edildi. Fakat dolardaki yükselişle beraber ev fiyatlarının da artmaya devam edeceğinin altı çizildi.

Alt Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Altuntaş ve Cem Altuntaş ortaklığında kuruldu.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Altıntaş tarafından kuruldu.

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ie Özgür Özcan tarafından kuruldu.

Altınbaş Group İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Group İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sancaktepe'de Beyza Nur Altınbaş tarafından kuruldu.

Altınova Cemevi inşaatı Haberi

Altınova Cemevi inşaatı

Antalya Kepez Belediyesi tarafından yapılması planlanan Altınova Cemevi'nin temeli gerçekleşen törenle atıldı. 
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kapalı alanı 1400 metrekare olan Altınova Cemevi'nin etrafında 6 bin metrekare büyüklüğünde bir rekreasyon merkezi oluşturacaklarını söyledi. Başkan Tütüncü, inşaat süresinin 310 gün olduğunu ve cemevinin 15 Haziran 2020'de bitmiş olacağını belirtti.

PİR SULTAN ABDAL OLACAK

Birlik ve beraberlik içinde gerçekleşen örnek bir cemevini hizmete açmanın hayırlı bir iş olduğunu sözlerine ekleyen Tütüncü, projenin kalpleri birbirine yakınlaştıracağını vurguladı. Tütüncü, "Buranın ismi, Pir Sultan Abdal olsun. Burada gül fidanları yetiştiren çocuklar, müdavimler olsun" açıklamasında bulundu.

Başkan Hakan Tütüncü, "Biz insanların yüreklerine bakarız. O kalpler Cenab-ı Allah'ın yapısı olduğundan, bizim için değerlidir. Birbirimize güller atmaya, hiçbir şey engel değildir" açıklamasında bulundu.

Tütüncü,...