23 / 07 / 2024

Altınşehirde satılık arsa

Altınşehirde satılık arsa

Reşat Altın'ın 470 liraya satıldığı 1973 yılında, Küçükçekmece'de metrekaresi 15 liradan arsa satılacakmış. Aynı yıl bin metrekare arsayı, otuz iki adet altın parasına satın alınabilirmiş.

Satılık konut fiyatlarındaki düşüş 2024'ün ilk 6 ayına damga vurdu! Konut almak için doğru zamandayız!

Endeksa, Türkiye genelinde konut piyasasındaki değer değişimlerine yönelik yarıyıl raporunu açıkladı. Satılık konut fiyatlarındaki reel düşüş trendi, 2024’ün ilk altı ayına damgasını vurdu. 

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa, arazi, iş yerleri!

Erzurum ve Manisa'da yer alan satılık arsa, arazi, iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Ağustos'ta yapılacak.

1930 yılında Kadıköy'de 1414 liraya satılık arsa!

1933 yılında Kadıköy'da numara 6 Maltıs Sokak'taki arsa 1414 liradan satılıkmış. İlanda arsanın özelliklerine de yer veirlmiş. İşte 1930 yılında'ki satılık arsa ilanı...

İki şehirde satılık arsa! Taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Ordu ve Bursa'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 6 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

14 ayar altın kolye, yüzük, bileklik ve küpelerde indirim çılgınlığı! Koçak 14 ayar altın 28 Eylül 2022 fiyat listesi

14 ayar altın  kolye, yüzük, bileklik ve küpelerde büyük indirim başladı. Koçak'ta 14 ayar altın fiyatlarında ekstra yüzde 20 indirim le satışlar başladı. Peki 14 ayar kolye, yüzük, bileklik ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Koçak 14 ayar altın 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

En uygun altın ve pırlanta küpe fiyatları Koçak'ta! Kapış kapış satılıyor! İşte Koçak küpe 6 Eylül 2022 fiyat listesi 

Koçak altın ve pırlanta küpe fiyatlarında hem internete özel hem de satış mağazalarında  yüzde 50'ye varan indirim yaptı. Fiyatları görenler kapış kapış alıyor. İşte Koçak altın ve pırlanta küpe 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Kentsel dönüşüm mağdurlarından ucuza satılık arsa payı!

İstanbul Fikirtepe’de 9 yıl önce başlayan kentsel dönüşüm süreci binlerce vatandaşın mağdur olmasına neden oldu. Dönüşümden umudunu kesenler arsa paylarını birer birer satmaya başladı. Bir dönem 10-12 bin liraya kadar çıkan metrekare fiyatları bugün 4-5 bin liradan satılıyor.

Altınşehirde satılık arsa Haberi

Altınşehirde satılık arsa



REKOR SEVİYEDE UCUZ FİYATLA ARSA SATIŞLARI


Binlerce aileyi ev sahibi yapan Zihni Küçük Müessesesi


Teknik çalışmalarını tamamlayarak Küçükçekmece ALTINŞEHİR mevkinde metrekaresi PEŞİN 15 LİRADAN 500 ve 1000 m2'lik parseller halindeki arsaların satışına başlanmıştır. Tapuları ve çapları derhal verilecektir. 

  Şehircilik mimarisi bahçeli ev sistemine göre tanzim edilerek parsellenmiş arsalar, genişliği 12 metre anayol, 6-8-10 metre ara yollarla okul, cami, çocuk bahçesi ve çarşı yerleri ile her türlü imkanları düşünülerek planlanmış arzu edilen bir konut yeridir.

  Aynı mevkide yeni yapılan otobana cepheli istenilen büyüklükte fabrika yapımına elverişli trifaze cereyanlı ve her türlü kullanmaya elverişli yüksek debili suyu bulunan arsalarımız da satışa arz...