05 / 05 / 2024

Altınyağ Kombinaları ürünleri

Altınyağ Kombinaları ürünleri

Artı Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları San.ve Tic.A.Ş, Gürtaş Tarım Yatırımları'nı devralma yoluyla birleşti.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Lor Peyniri 25 TL Tost Peyniri 45 TL Et ve Süt Kurumu süt ürünleri ne kadar? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) süt ürünleri ne kadar? Piyasanın oldukça altında satış fiyatı belirleyen kurumun 21 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu. Lor Peyniri 25 TL, Tost Peyniri 45 TL’den satışa çıktı. İşte tüm ürünlerin fiyat listesi…

Güzelleşmenin yolu bu hafta BİM’den geçiyor! 50 lira altı makyaj ürünleri BİM’de! 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’in bu hafta geçerli olacak indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. Güzelleşmek isteyenlerin, bakım yapmayı sevenlerin ihtiyacı olacak her şey bu hafta BİM’de indirimde. BİM'in indirimli ürünleri arasında Milka çikolata çeşitleri de var. İşte BİM 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Ucuz gıda daha çok kişiye ulaşacak! Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılabilecek

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma projesi için protokol imzaları atıldı. İlk etapta 6 şehirde hayata geçirilecek olan projede artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda üstelik aynı fiyattan satılacak.

Migros’tan Aldım Bitti ürünleri! Bu fırsat kaçmaz…

Migros market her ay birbirinden farklı ürünleri seçerek Aldım Bitti kampanyası üzerinden satışa sunuyor. Mutfak aletlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar her ay birçok değişik ürün uygun fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Migros mağazalarında Aldım Bitti afişlerinin altında bulabileceğiniz bu ürünlere

Altın yatırımcısı telaşta! Altın, yolun sonuna mı geldi?

Dünya Merkez Bankaları'nın alacağı karar altın fiyatlarını doğrudan etkileyecek. Altın yatırımcıları büyük merakla Merkez Bankaları’nın alacağı kararı bekliyor. Bankalarda sıkılaştırmalar devam etmesi durumunda altın fiyatlarında hızlı bir çöküş gerçekleşecek...

Renkay İnşaat Orman Ürünleri Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Renkay İnşaat Orman Ürünleri Kimya Gıda Limited Şirketi Ümraniye’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Recep   Altınkaynak tarafından kuruldu.

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Akkaya ve Kalender Akkaya ortaklığında kuruldu.

Sinpaş Altınoran Çadır Günleri'ne yoğun ilgi!

Altınoran Çadır Günleri Ankaralılardan yoğun ilgi gördü. Altınoran Çadır Günleri'Ankaralılardan çok yoğun ilgi gördü.

Altınoran Çadır Günleri'ne Ankaralılardan yoğun ilgi!

‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ kampanyasının Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor. Altınoran Çadır Günleri'nde yüzde 30 oranında büyük bir indirimle satışa çıkarılan konutlar dikkat çekiyor.

Altınyağ Kombinaları ürünleri Haberi

Altınyağ Kombinaları ürünleri

Artı Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


İştirakimiz Altınyağ Kombinaları San.ve Tic.A.Ş'nin Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları San.ve Tic.A.Ş. ile devralma yoluyla birleşme işlemine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na 17.04.2014 tarih, 2014-326 sayılı izin müracaatına istinaden SPK tarafından iştirakimize bildirilen 08.05.2014 tarih, 960-4681 sayılı yazısı ile red edilmiştir.Birleşme işlemi SPK'nın 28.12.2013 tarihinde yürürlüğe giren II-23.2 sayılı "Birleşme ve Bölünme Tebliği" nin 12.maddesine istinaden işlemden...