04 / 05 / 2024

Altınyunus Çeşme faaliyet raporu

Altınyunus Çeşme faaliyet raporu

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş. 01 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte faaliyet raporu...

Altınyunus Çeşme faaliyet raporu!

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş., 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait faaliyet raporu...

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Zeytinburnu Kazlıçeşme parselasyon planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme, Kazlıçeşme Alt ve Zeytinburnu Mahalleleri parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

İzmir Çeşme'ye toplu konut müjdesi!

İzmir Çeşme’de dar gelirliler için sosyal konut projesi inşa edilecek. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Reisdere Mahallesi’ndeki sosyal konut alanında düzenleme ve alt yapı çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Marinera Çeşme Nuhoğlu fiyatları!

Marinera Çeşme projesi Nuhoğlu İnşaat tarafından İzmir Çeşme'de hayata geçirildi. Proje altı blokta toplam 74 daireden oluşuyor...

Murat Boz Kuruçeşme'deki evi boşaltıyor!

Ünlü popçu Murat Boz ve bir süredir ilişkide olduğu Aslı Enver cephesinde sular durulmuyor. Kuruçeşme'deki evi boşaltan Enver, Boz'a haber gönderip evi boşaltmasını istedi. Şarkıcı yeni ev arayışına girdi.

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Jardin Eden Çeşme ile şirin bir köy inşa edilecek!

PANA Holding bünyesinde faaliyet gösteren Pana Yapı, Çeşme’de yeni bir konut projesine başladı.‘Jardin Eden Çeşme’ ile altyapısı modern, şirin bir köy inşa edilmesi planlanıyor.

Avrasya Tüneli ile Kazlıçeşme-Göztepe arası 15 dakikaya inecek!

Denizin 106 metre altında inşa edilen Avrasya Tüneli sayesinde İstanbul Kazlıçeşme-Göztepe arası 100 dakikadan 15 dakikaya inecek. Projenin 2016 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Çeşme'deki tarihi bina restoresinde yıkılma tehlikesi!

İzmir'in Çeşme ilçesindeki asırlık tarihi bir bina, yıkılmaması için demirlerle koruma altına alındı. Binanın cumbalı bölümlerine demir destekler yerleştirilerek çökmesine engel olundu.

Altınyunus Çeşme faaliyet raporu Haberi

Altınyunus Çeşme faaliyet raporu

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş. 01 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 döneminine ait faaliyet raporu için