29 / 04 / 2024

Altis Golf Resort

Altis Golf Resort

Gaziantep’in ve bölgenin ilk beş yıldızlı oteli Tuğcan Hotel’de Genel Müdür olarak göreve başlayan Necmi Yılmaz, bölgede büyük bir potansiyel olduğunu ifade ederek dört mevsimde turizme açık bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Çimento sektöründen enerji maliyetlerindeki artışa çözüm çağrısı!

16. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, “Yeşil Dönüşümde Çimentonun Geleceği” temasıyla Kaya Palazzo Golf Resort Belek Hotel’de gerçekleştirildi. Peki çimento sektöründeki son durum ne? İşte ayrıntılar...

Vitapark Golf Resort imar planı değişikliği askıda!

Muğla Milas'ta yer alan Vitapark Golf ve Turizm Kompleksi Alanına ait 1/25000 ölçekli “Yenihisar-Güllük-Akbük Çevre Düzeni Planı Plan Notu Değişikliği” askıya çıkarıldı...

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Muğla Dalaman'a 27 delikli golf sahası yapılacak!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, 15 milyon dolarlık yatırımla, 27 delikli bir golf sahası yapmayı planladıklarını açıkladı.

Regnum Carya Resort’a ödül!

Diversey Consulting’in Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği The Hygienic Room ve The Hygienic Gym/SPA programlarını uygulayan ve sertifika alan ilk otel Regnum Carya Golf&SPA Resort oldu.

Carya Golf Resort G-20 zirvesi için kurşun gerçirmez villa kullanacak!

Antalya dünya liderlerinin katılacağı G-20 zirvesine hazırlanıyor. Kasım ayında gerçekleşecek zirvenin merkezi Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak.

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Regnum Carya Golf & SPA Resort üst yönetimi görevden alındı!

Antalya Belek’te 15-16 Kasım’da G20 zirvesinin yapılacağı Regnum Carya Golf & SPA Resort’ta genel müdür dahil 8’i üst düzeydeki yönetici, 20 kişinin işine son verildi.

Gloria Serenity Resort, en iyi dizayn edilen oteller listesinde!

Tophotelsru'nun misafirlerden aldığı yorumlar sonucunda; Gloria Golf Resort Türkiye'nin en iyi 10 konferans otelinden biri olurken, Gloria Serenity Resort de Türkiye'nin en iyi dizayna sahip 10 oteli arasında yer aldı.

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli'ne 180 milyon TL yatırım!

Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi.

Özyer Group Ramada Resort Kuşadası Golf'ü açtı!

TURİZM, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Özyer Group, 8'inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf'ü 180 milyon TL'lik yatırımla açtı.

Kuşadası’nda golfün yeni adresi Ramada!

Özyer Group tarafından Kuşadası’nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan Ramada Resort Kuşadası & Golf oteli, turizm sezonuyla birlikte misafirlerini ağırlamaya başladı. İşte otelin özellikleri...

Gloria Golf Resort en iyi otel seçildi!

CORAL Travel'ın Moskova'da üçüncüsünü düzenlediği Starway World Best Hotel ödül töreninde Özaltın Grubu'na ait Gloria Golf Resort dünyanın en iyi otelleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Altis Golf Resort Haberi

Altis Golf Resort

24 yıllık otelcilik ve idarecilik tecrübesinin gerek Gaziantep’in gerekse bölge turizminin gelişmesi yönünde kullanacağını ifade eden Tuğcan Hotel Genel Müdürü Necmi Yılmaz daha önce de Genel Müdür olarak Altis Golf Resort, Letoonia Golf Resort , Club Blue Waters, Club Phasselis, Grand Otel Tarabya, Merit İnternetional, Wow Topkapı Palace, Dedeman Hotels , Sürmeli Hotels ve Ramada Hotels de görev yaptı. 9 Eylül Üniversitesi Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Bölümünden mezun olan Yılmaz, Essex Üniversitesi’nde İşletme masterini yaptıktan sonra yurda dönmüş ve sektörün önde gelen otellerinde genel müdür olarak görev yaptıktan sonra Gaziantep’e transfer edilerek Tuğcan Hotel Genel Müdürlüğü görevine getirildi.


Genel Müdür Yılmaz, Gaziantep ile ilgili şu ifadeleri kullandı, “Sanayisi, tarihi dokuları ve sahip olduğu değerlerle dikkat çeken Gaziantep’in turizm alanında istenilen...