08 / 05 / 2024

Altunbüken Grup telefon

Altunbüken Grup telefon

Altunbüken Holding ve holdingin gayrimenkul sektörüne kazandırdığı bir marka olan Reluks Havva Kızılırmak İletişim Ajansı ile anlaştı.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rüken Aslan tarafından kuruldu.

Verra Suites Beykoz telefon numarası!

Verra Suites Beykoz telefon numarası haberimizde yer alıyor. 100 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek proje Tüfekçioğlu Grup imzasını taşıyor. 

Kuzu Grup Sea Pearl telefon!

Kuzu Grup Sea Pearl telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire tiplerine yer verilen proje Ataköy No:1'de hayata geçiriliyor. 

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası!

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tiplerinin yer aldığı proje Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığı ile inşa ediliyor.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Kuzu Grup Kuzu Effect iletişim!

Kuzu Grup Kuzu Effect iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 491 39 07 olarak belirlendi. Ankara Çankaya'da yükselen projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara iletişim!

Toplam 159 adet daireden meydana gelen proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Kuzu Grup Kumru Ankara iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 79 59 olarak belirlendi.

Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı!

Altunbüken Holding ve Relux Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Altunbüken, TÜİK tarafından açıklanan, yılın ikinci çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarını değerlendirdi. Altunbüken, "Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı olarak başı çekiyor" dedi

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim!

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim için 0212 550 93 95 telefon numarasından satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 kule halinde Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek.

AB Grup Bayrak Towers iletişim!

Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen proje toplam 1600 konuttan meydana geliyor. AB Grup Bayrak Towers iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 550 93 95 olarak belirlendi.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park iletişim bilgileri!

Daire seçeneklerinin 4+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplam 130 adet rezidans daire bulunuyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 608 15 63 olarak belirlendi.

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası!

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 8 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla devri tatil fırsatı sağlanıyor.

Altunbüken Grup telefon Haberi

Altunbüken Grup telefon

Türkiye’nin önde gelen şirket ve kurumlarına verdiği iletişim danışmanlığı hizmeti ile iletişim sektöründe markalaşma sürecini tamamlayan Havva Kızılırmak İletişim Ajansı, müşteri portföyünü genişletmeyi sürdürüyor. Kuyumculuk, inşaat, gayrimenkul ve finans sektörlerinde 75 yıllık deneyime sahip olan Altunbüken Holding ve holdingin gayrimenkul sektörüne kazandırdığı bir marka olan Reluks Havva Kızılırmak İletişim Ajansı ile anlaştı

Başta inşaat sektörü olmak üzere turizm, insan kaynakları, bilişim, teknoloji ve yapımcılık sektöründe uzmanlaşarak müşteri portföyünü genişletmeyi sürdüren Havva Kızılırmak İletişim Ajansı, Altunbüken Holding ve Reluks’e medya ve proje yönetimi konularında danışmanlık yapacak.

Başta inşaat sektörü olmak üzere turizm, insan kaynakları, bilişim, teknoloji ve yapımcılık sektöründe uzmanlaşarak müşteri portföyünü genişletmeyi sürdüren Havva Kızılırmak İletişim Ajansı, inşaat sektöründe edindiği deneyimi bugüne kadar Demir İnşaat, Bak Yapı, Selimoğlu Group, Başarır İnşaat,...