16 / 05 / 2024

Altunizade-Çamlıca Metrosu ihale

Altunizade-Çamlıca Metrosu ihale

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Çamlıca Kulesi'nin ihale öyküsü!

7 senedir inşaatı süren Çamlıca Kulesi projesi bugüne kadar 4 ulaştırma bakanı değiştirdi.

Çamlıca Camii etrafında kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "İstanbul Gaziosmanpaşa, Esenler ve Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda, Çamlıca Camii etrafının düzenlenmesi amacıyla etrafıyla ilgili kentsel dönüşüm ihale aşamasına getireceğiz" dedi...

Altunizade-Çamlıca Metro Hattı inşaatı başlıyor!

Çamlıca Camii'ne kadar uzanacak Altunizade-Çamlıca Metro Hattı'nın izin süreci tamamlandı. Metro için inşaat sürecine geçildi..

Altunizade-Çamlıca metrosu için düğmeye basıldı!

Altunizade-Çamlıca Metro Hattı için ihale hazırlıkları başladı. Altunizade-Çamlıca Metrosu 2019 yılının sonunda hizmete açılacak..

Altunizade-Çamlıca metro hattı imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Altunizade - Çamlıca Camii Raylı Sistem Hattı Projesine ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Mecidiyeköy-Çamlıca Teleferik Hattı iptalinin imar planı askıda!

Mecidiyeköy-Zincirlikuyu-Altunizade-Çamlıca Teleferik Hattı plan iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Çamlıca'ya teleferik yerine metro geliyor!

Çamlıca Camii için önemli bir ulaşım arteri olması planlanan Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik projesi iptal edildi. Teleferik yerine, Altunizade metrosu 3.5 kilometre uzatılarak camiye metro ile ulaşım sağlanacak.

Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik hattı projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, seçim vaatleri arasında yer alan Mecidiyeköy-Zincirlikuyu-Altunizade-Çamlıca Teleferik Hattı projesi iptal edildi.

Çamlıca'da dev TV Kulesi inşaatı başladı!

Erzurum’da yıkılan atlama kulelerini yapan firmaya yeni bir ihale verildi. Devleti en az 100 milyon dolar zarara uğratan Sarıdağlar firması bu kez Küçükçamlıca Tepesi’ndeki ağaçları sökerek kule inşaatına başladı.

Altunizade-Çamlıca metro hattı pazartesi ihale ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü, Altunizade-Çamlıca Metro Hattı için 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü ihale gerçekleştirecek. 4 kilometrelik metro ile Çamlıca Camii'sine ulaşım sağlanacak...

Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 'nde toplam 88 adet konut ve 16 iş yeri açık artırma usulü ihale yoluyla satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Altunizade-Çamlıca Metrosu ihale Haberi

Altunizade-Çamlıca Metrosu ihale

Altunizade-Çamlıca Camiii Metro Hattı'nı hayata geçirecek şirket belli oldu. BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre; metro hattı, Çamlıca Camii’ni de inşa eden Hasan Gürsoy’a ait olan Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

4 KİLOMETRE VE 4 DURAK

Metro hattı ihalesinin sonucu Güryap tarafından açıklandı. Şirket tarafından internet sitesinde yapılan açıklamada, metro projesinin çalışmalarına başlandığı açıklanarak şu ifadeler kullanıldı:

"Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilecek olan proje Altunizade-Bosna Bulvarı Raylı Sistem Hattı, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro ve Metrobüs Hatlarını Çamlıca Camii ve Bosna Bulvarı’na bağlayan yaklaşık 4 kilometre uzunlukta ve üzerinde dört adet istasyon bulunan bir raylı toplu taşıma sistemidir."

Çamlıca Cami'ne yolcu taşıyacak raylı sistem başlangıçta Altunizade-Ferah Tepesi-Çamlıca Camii şeklinde üç duraktan meydana gelecek şekilde planlandı. İBB, raylı sistemin bu durumda 192...