25 / 07 / 2024

altyapı makineleri

altyapı makineleri

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bir yandan şehir genelinde altyapı hamlesi başlatırken, diğer yandan da araç ve makine parkını güçlendiriyor. Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı için 45 adet araç ve iş makinesi almayı planlıyor.

Samsun-Havza OSB altyapı ihalesi 18 Kasım'da!

Samsun-Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB'deki altyapı ikmal yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 18 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Trabzon'da altyapı çalışmaları için yeni inşaat makineleri alındı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bir yandan şehir genelinde altyapı hamlesi başlatırken, diğer yandan da araç ve makine parkını güçlendiriyor. Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı için 45 adet araç ve iş makinesi almayı planlıyor.

İş makineleri sektörüne yatırım akını başladı!

İş makineleri sektöründeki hareketliliğin temel nedeni, gayrimenkul sektörü ile kamunun büyük altyapı projeleri... Özellikle Kanal İstanbul projesinin gerektirdiği büyük hafriyat işi, şirketlerin pazara ilgisini canlı tutuyor.

Sosyal altyapı nedir?

Sosyal altyapı nedir? Sosyal altyapı alanları nelerdir? Sosyal altyapıya neden ihtiyaç duyulur? Sosyal altyapı konusu hakkında merak ettiğiniz soruların cevapları detaylı olarak haberimizin devamında yer alıyor..

Altyapı tesisi afet projeleri!

Altyapı tesisleri afet duyarlılık bilgileri göz önüne alınarak projelendiriliyor. Peki projelendirme aşamasında hangi esaslara uyuluyor? İşte Altyapı tesisleri için afet yönetmeliğinde yer alan yasal hükümler...

Bolu Göynük'te altyapı yatırımları hız kazanıyor!

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan: Turizm Cenneti Göynük'te altyapı yatırımlarına öncelik verdik. Son dört yılda toplam 42 milyon 755 bin TL'lik yatırım yapılan Göynük'ü, gerçekleştireceğimiz projelerle turizm cenneti yapacağız..

Türkiye'de altyapı projelerine milyar dolarlar gerekiyor!

İngiliz ekonomi gazetesi Financial Times, finansal belirsizliklerin Türkiye'deki büyük altyapı projelerini tehdit ettiğini iddia etti. Haberde yapımı süren altyapı projeleri için milyarlarca doların gerektiği belirtildi..

Altyapı koordinasyon birimi!

Altyapı koordinasyon birimi, büyükşehir belediye başkanlığı bünyesinde Altyapı koordinasyon merkezinin (AYKOME) sekreterya hizmetlerini yürütüyor. İşte Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde bulunan altyapı koordinasyon biriminin g

Altyapı koordinasyon merkezinin çalışma esas ve usulleri!

AYKOME olarak ifade edilen altyapı koordinasyon merkezi, büyükşehir belediyesi, büyükşehir dâhilindeki diğer belediyeler ve büyükşehir sınırları içindeki kamu kurum ve kuruluşları ile diğer gerçek ve tüzel kişileri bağlıyor...

Belediyelerin kentsel altyapı ihtiyaçları için ödenek!

Belediyelerin kentsel altyapı ihtiyaçları için tahsis edilen ödeneğin kullanımına ilişkin yönetmelik 14 Ekim 2006 tarihinde 26319 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte söz konusu ödenek ile ilgili hükümler...

Hotpoint bulaşık makineleri 699 TL’den başlayan fiyatlarla!

İtalyan tasarımını üstün teknolojiyle buluşturan Hotpoint’ in üstün yıkama performansı sunan yepyeni bulaşık makineleri şimdi yüzde 40 indirimle 699 TL’ den başlayan cazip fiyatlarla sunuluyor...

Rönesans Holding yurtdışında altyapı projeleri geliştirecek!

Dünyanın en büyük müteahhitleri arasında yer alan Rönesans, yeni hedefini altyapı projeleri olarak belirledi. Önümüzdeki dönemde daha önce uzak durduğu yerli ve yabancı kamu projelerine yönelecek..

Doğu ve Güneydoğu'nun altyapı yatırımına 604 milyon avro kaynak aktarıldı!

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, AB ile ortak yürüttüğü projelerle Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun altyapı yenilenmesine 604 milyon avro kaynak aktardı

altyapı makineleri Haberi

altyapı makineleri


Trabzon Büyükşehir Belediyesi bir yandan şehir genelinde altyapı hamlesi başlatırken, diğer yandan da araç ve makine parkını güçlendiriyor. Büyükşehir ile birlikte şehirde hizmet gitmemiş yer bırakmamayı hedefleyen Belediye güçlü bir araç ve iş makinesi filosu oluşturuyor.


Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için ilk etapta Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda kullanılmak üzere 4 adet kanal kazıyıcı loder ve 1 greyder alan Belediye, yeni aldığı iş makinelerine ve mevcut 4 adet arazili kamyona ayrıca kar küreme aparatı taktı. Belediye yeni aldığı bu araçlara ve kar küreme aparatlarına yaklaşık 1 milyon 240 bin TL ödedi. Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı için Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda kullanılmak üzere 45 adet araç ve iş makinesi almayı planlıyor. 

Trabzon Büyükşehir...