06 / 05 / 2024

Alubond Turkey

Alubond Turkey

Alubond Turkey -Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Ergenç, " Alubond A2 yanmaz ürünlerimizle, Türkiye'de şu an yapımı tamamlanan ve inşaatı devam eden prestij projelerin neredeyse tamamında tercih sebebi olduk" dedi...

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Expo Turkey by Qatar'a inşaat firmaları da katılacak!

Türkiye ile Katar arasında köprü oluşturacak Expo Turkey by Qatar'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fuara, inşaat, gayrimenkul, turizm, enerji, çevre yönetimi, gıda, ulaşım ve mobilya gibi farklı sektörlerden 300 firma katılacak.

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün M. Abdelhakim Haskem Mohamed imzasıyla kuruldu.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tamam Al-Turkmanı imzasıyla kuruldu.

Turkey Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Real Estate İnşaat Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Iyad Baızıd ve Basel H.s. Almassrı imzasıyla kuruldu.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Sygma Turkey Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sygma Turkey Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi, Roberto Magrı tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

ICBC Turkey, konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.88'a çekti!

Tekstilbank’ın çoğunluk hisselerini devralarak Türkiye’de faaliyete geçen ilk Çin bankası olan ve 22 Mayıs 2015’ten bu yana Türkiye’de hizmet veren ICBC Turkey, 12 Ağustos tarihi itibariyle konut kredisi fiyatlarında rekabetçi bir kampanyayı daha hayata geçirdi.

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Business Park'ta kuruldu.

Aspıre Lıfestyles Turkey Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aspıre Lıfestyles Turkey Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi 500 bin TL ile bugün Laurent Sabourı, Aıgul Shapranov, Brıan Shıng Loo,Berna Ayla Ökten ve Mustafa Şevki Ataç tarafından kuruldu.

Alubond Turkey Haberi

Alubond Turkey

Türkiye'de üretime geçti Yaklaşık iki yıldır Türkiye Alüminyum kompozit panel pazarında faaliyetlerini sürdüren Alubond Turkey -Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Ergenç, "Bu iki yıl içerisinde teknoloji üssümüzün de bulunduğu Dubai'deki fabrikamızdan ithal olarak getirdiğimiz Alubond A2 yanmaz ürünlerimizle, Türkiye'de şu an yapımı tamamlanan ve inşaatı devam eden prestij projelerin neredeyse tamamında tercih sebebi olduk. Bu da Alubond USA ailesi olarak bizi çok mutlu etti" dedi. 


Ergenç, "Türkiye Alüminyum kompozit panel pazarındaki büyüme eğilimi doğrultusunda Mülk Holdings bünyesinde bulunan ve yıllık 25 milyon metrekare üretimi ile dünyanın en büyük kompozit panel üreticisi ve A2 yanmaz kompozit panelin mucidi olan Alubond USA, 2013 yılı itibari ile Türkiye'de 'Alubond Turkey' olarak yatırım kararı aldı" diye konuştu. 

Talepleri karşılayacak Bu doğrultuda Yönetim Kurulu Başkanı...