17 / 06 / 2024

Alumetal Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Alumetal Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Alumetal Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohsen Mohammed M. Alsagoor ve Abdul Halim Bazıdo imzasıyla kuruldu

Alumetal Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alumetal Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohsen Mohammed M. Alsagoor ve Abdul Halim Bazıdo imzasıyla kuruldu

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özdemir ve Nafiz Özdemir ortaklığında kuruldu.

Seft İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seft İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Türk tarafından kuruldu.

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yılmaz tarafından kuruldu.

Hilim Turizm Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hilim Turizm Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Hatiçe Çukadar tarafından kuruldu.

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mıtra Moradı ve Peyman Faghan ortaklığında kuruldu.

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Kaan Ceylan tarafından kuruldu.

Payidar Mekanik İnşaat Tekstil Kimya Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payidar Mekanik İnşaat Tekstil Kimya Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Seyfettin AKpul tarafından kuruldu.

Mihmev İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mihmev İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Fatih Topal tarafından kuruldu.

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mesut Doğan tarafından kuruldu.

Vzyn İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vzyn İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cem Aktaş tarafından kuruldu.

Alomigrant Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alomigrant Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Amin Mohammadı ve Nasrin Mahmoudzadeh ortaklığında kuruldu.

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Parlak tarafından kuruldu.

Alumetal Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Alumetal Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Alumetal Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohsen Mohammed M. Alsagoor ve Abdul Halim Bazıdo imzasıyla kuruldu. 


Alumetal Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak....