07 / 07 / 2024

alüminyum ne kadar

alüminyum ne kadar

Rusya bir çok hammaddeleri elinde tutması açısından hayati bir öneme sahip. Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan kriz milyonlar tarafından takip ediliyor. Piyasalarda, son olanlardan sonra büyük gelişmeler yaşanıyor. Altın ve doların zirve yaptığı bu günde alüminyum bu durumdan nasıl etkilenecek?

Altın alış satış fiyatları: Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL? 3 Temmuz 2024 altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları canlı rakamlar milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın alıp satmak isteyenler 'Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL?' sorularını araştırıyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

Altında Fed belirsizliği! Harem altın alış satış fiyatı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 25 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası'nın gelecek dönemde atacağı adımlara yönelik belirsizliğin sürmesiyle dalgalı seyrediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Harem altın alış satış fiyatı 25 Haziran 2024.

Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? Çalışanlar aman dikkat!

Geçtiğimiz iki yılda asgari ücrete iki defa zam yapıldı. Bu sene ara zam olmayacağı sık sık dile getirilirken, çalışanların artış beklentisi devam ediyor. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 

Asgari ücretten emekli olan ne kadar emekli maaşı alır?

Ülkemizde birçok vatandaş asgari ücret karşılığında çalışıyor. Bu durum karşısında vatandaşların ödenen primlerinin asgari ücretten ödenmesine neden olmaktadır. Buna göre, asgariden ödenen primler ile 2024 yılında ne kadar emekli maaşı alınır?

1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

20 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Her geçen gün yükselmeye devam eden dolar/TL kuru bugün ne kadar? 1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024! Emekliler şimdi bu tabloya bakın!

Emekli olmaya yakınlaşan binlerce vatandaş, 'Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024' gibi konuları merakla araştırıyor. İşte Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024...

Güncel dolar kuru: Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?

Güncel döviz kurları yatırımcının gündeminde. Yatırıcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar 'Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?' sorularını araştırıyor. 27 Mart 2024 dolar/TL kuru...

Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama 2024!

Yeni emekli olacak milyonlarca kişi sık sık 'Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama 2024! 

Milyonlarca kişi merak ediyor: Ne zaman emekli olabilirim, emekli olunca ne kadar maaş alırım?

Emekli olmak için, sigortalılık süresi, prim ödeme gün sayısı ve yaş şartı olacak şekilde 3 koşulun sağlanması gerekiyor. İşte merakla araştırılan 'Ne zaman emekli olabilirim, emekli olunca ne kadar maaş alırım?' sorularının yanıtları...

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

alüminyum ne kadar Haberi

alüminyum ne kadar

Rusya, bir çok sektör için önemli olan hammaddeleri elinde tutması açısından çok önemli bir konuma sahip. Rusya’nın hamleleri yakından takip ediliyor.  Bu noktada, alüminyum da Rusya’nın dünyaya tedarik ettiği en önemli hammaddeler arasında bulunuyor.

F5habercom'da yer alan habere göre; Alüminyum sektörünün en önemli fuarlarından biri olan ALUEXPO’nun tanıtım toplantısında konuya yönelik gelişmeler ile ilgili Kibar Holding ve Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği (TALSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, “Çok yakın bir dönemde yaptığımız istişarelerden elde ettiğimiz kanaatimiz şu anda arzda veya tedarikte sıkıntılı bir süreç yaşanmayacağına işaret ediyor. Türkiye’nin alüminyum ihtiyacının yüzde 55’i Rusya’dan geliyor. Rusya ayrıca, Avrupa ve ABD’nin ihtiyacının yüzde 40’ını karşılıyor. Farklı gerginlikler volatiliteyi getirebilir. Umuyoruz ki, arz ve tedarikte daha dengeli bir süreç yaşarız”...