12 / 05 / 2024

Alya Medya Elektronik Reklam Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Alya Medya Elektronik Reklam Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Alya Medya Elektronik Reklam Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bilal Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da Üsküdar, M. Sinan Mahallesi, Selmani Pak Caddesi'nde kuruldu

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Mengir, Esra Küçükkoşum tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30'a ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30' a ulaştı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,04'ye ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,04'ye ulaştı.

Mehmet Şimşek: Elektronik ihaleler 800 milyon dolar tasarruf sağladı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yaptığı açıklamada elektronik ihalelerin, elektronik satın almaların ihale sürecini kolaylaştırdığını belirterek, "Şu anda 800 milyon dolarlık bir tasarruf sağladı bize" dedi.

Anahtar Proje medya iletişim çalışmaları için Banu Ergin PR ile anlaştı!

Banu Ergin PR. portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor Kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkılıp yeniden yapılması planlanan binalara A'dan Z'ye hizmet sunan Anahtar Proje, medya iletişim çalışmaları için Banu Ergin PR ile anlaştı

Koza Enerji Üretim Atık Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Gıda Elektronik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Koza Enerji Üretim Atık Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Gıda Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Kadir Aladoğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gayrimenkul Sektöründe Sosyal Medya Eğitim Semineri 29 Mayıs'ta!

Türkiye'nin gayrimenkul yatırım platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) 29 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 09.30-12.30 arasında Gayrimenkul Sektöründe Sosyal Medya Eğitim Semineri gerçekleştiriyor...

Hiper Gayrimenkul medya iletişim çalışmaları için Banu Ergin PR ile anlaştı!

Banu Ergin PR, portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor. Hiper Gayrimenkul, Anahtar Proje ve BHB Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. firmalar medya iletişim çalışmaları için ile anlaştı

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,02'ye ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,02'ye ulaştı.

Karel Elektronik Yönetim Kurulu Kararları revize edildi!

Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 03.04.2014 tarih ve 2014/6 sayılı, 10.04.2014 tarih ve 2014/8 sayılı ve 18.04.2014 tarih ve 2014/9 sayılı yönetim kurulu kararlarını revize etti...

Elektrik-elektronik sektöründen 4 ayda 4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirildi!

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği'nden ( TET ) yapılan açıklamaya göre, Elektrik-elektronik sektörünün, bu yılın ilk 4 ayında 4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiği belirtildi.

Alya Evler'de 1+1 daireler 129 bin dolardan başlıyor!

Alya Evler'in daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Varıcılar Elektronik İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varıcılar Elektronik İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Varıcı, Ramazan Varıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da Çekmeköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Alya Medya Elektronik Reklam Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Alya Medya Elektronik Reklam Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Alya Medya Elektronik Reklam Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bilal Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da kuruldu. 


Alya Medya Elektronik Reklam Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar...almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Alya Medya Elektronik Reklam Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, M. Sinan Mahallesi, Selmani Pak Caddesi, İ. Dümbüllü Sokak, D. Oğlu İş Merkezi,...