01 / 05 / 2024

alya mercan ödeme koşulları

alya mercan ödeme koşulları

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan'da lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda 24 ay 0 faiz fırsatı!

Vesen Yapı’nın İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da, İller Bankası arsası üzerinde inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda sıfır faiz fırsatı ile çok özel ödeme avantajlarının sunulduğu fırsatlar başladı.

Alya Mercan'da yüzde 0,97 faiz fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul’ün stratejik ortağı olduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Beylikdüzü- Kavaklı’da hayata geçirilen Alya Mercan projesinde yüzde 0,97 faiz fırsatı sunuluyor.

Alya Mercan fiyat!

Alya Mercan fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 84 daire bulunuyor. 

Alya Mercan nerede? 

Alya Mercan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler lansamana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. 

Alya Mercan lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan'da lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. 

Alya Teras'ta kişiye özel ödeme fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Teras, yatırımcı dostu ödeme seçenekleri ile konut sahibi yapıyor.

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 720 bin TL’den başlıyor!

BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olarak tanımladığı Alya Onist projesinde 0.64 faiz oranı, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme avantajıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları ödeme şartları!

Deniz İstanbul Evleri, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projenin Mercan Konakları etabında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Keleşoğlu Deniz İstanbul ödeme planı!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat avantajı sunuluyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda ev fiyatları 372 bin TL'den başlıyor...

Deniz İstanbul Mercan Konakları fiyat!

Keleşoğlu Holding imzası taşıyan Deniz İstanbul Mercan Konakları fiyat listesi 369 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje bünyesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Beylikdüzü Deniz İstanbul Mercan 2 satışta! 255 bin TL'ye!

Keleşoğlu İnşaat, Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan Deniz İstanbul projesinin yeni etabı Mercan 2'yi satışa sundu. Projenin yeni etabında lansmana özel fırsatlar ve uygun ödeme imkanları sunuluyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projede 60 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Deniz İstanbul Mercan Konakları nerede?

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı!

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi kullanabilmek mümkün. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor.

alya mercan ödeme koşulları Haberi

alya mercan ödeme koşulları

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Mercan'da lansmana özel satışlar başladı. Projede satışa sunulan daireler 600 bin TL'den başlıyor.


Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi Kavaklı’da temelini attığı Alya Mercan’ın inşaat çalışmaları kısa sürede ilerleme kaydetti. 5 bin 548 metrekarelik alan üzerinde 4 blokta 4 katlı olarak inşa edilen projenin inşaat çalışmaları ileri seviyeye ulaştı. 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 84 daireden oluşan projede daire büyüklükleri 97 ile 326 metrekare arasında değişiyor. Daire fiyatları ise 600 bin TL’den başlayıp, 2 milyon 500 bin TL’ye kadar çıkıyor. 

Banka yok, kefil yok, faiz yok 

Beylikdüzü'nün merkezinde bulunan Alya Mercan yatay mimari anlayışına sahip. Şehrin kalabalığından uzak, ferah bir yaşam...