06 / 05 / 2024

alya penta örnek daire

alya penta örnek daire

Satış sürecinin devam ettiği Alya Penta projesinin örnek dairesini tamamlayan Akkuş Gayrimenkul iki yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

Alya Konutları Merkezefendi'nin örnek dairesi hazır!

BOSS4 İnşaat’ın İstanbul Zeytinburnu’nda inşa ettiği Alya Konutları Merkezefendi'nin satı ofisinin ardından örnek dairesi de tamamlandı. İşte Alya Konutları Merkezefendi projesi ile ilgili detaylar...

Alya 4 Mevsim ön talep topluyor! Yeni proje!

Modern şehircilik çizgisinde, güvenilir ve örnek alınan şirket vizyonuyla yatırımlarına hız kesmede devam eden BOSS4 Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya 4 Mevsim’de ön talep toplanıyor.

Alya Onist’in örnek dairesi yatırımcısıyla buluşuyor!

OSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın 2’nci projesi olan Alya Onist’in örnek dairesini yatırımcılarla buluşturuyor. Alya Onist'in örnek dairesi, konut alıcıları tarafından ilgiyle karşılandı...

Beylikdüzü Alya Onist 1 ön satışta! 

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ikinci projesi olan Alya Onist 1, örnek dairesiyle birlikte ön satışa çıkarıldı. Beylikdüzü Kavaklı’da hayata geçirilen projede, lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, 384 bin TL’den başlıyor...

Alya Onist 1 projesinin örnek dairesi tamam!

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat imzalı Alya Onist 1 projesinin örnek dairesi tamamlandı. Projenin örnek dairesi, projenin satış ofisinde tanıtılacak...

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Alya Penta'da teslimler Nisan 2018'de!

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında hayata geçirilen Alya Penta projesi, büyük ve ferah daireleri ile geleneksel ailelerin ilgisini çekiyor.

Alya Penta 8 prestijli okula komşu!

Eğitimde kaldırılan TEOG sistemi yerine öğrencilerin yüzde 90’ının adreslerine en yakın okullara kayıt yaptıracak.Alya Penta projesi 8 prestijli okula komşu konumda yükseliyor.

Akkuş Gayrimenkul'e Lübnanlı ortak!

Beylikdüzü'ndeki Alya Penta projesinin satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı iş adamı Ahmet Hatip ile ortak oldu.

Alya Penta'da erken teslim müjdesi!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Penta'da teslimler 6 ay önce çekildi. Nisan 2018'de teslim edilecek projenin temi Ekim 2016'da atılmıştı... 

Akkuş Gayrimenkul 2 yeni projesini 2018'de satışa çıkarıyor!

Satış sürecinin devam ettiği Alya Penta projesinin örnek dairesini tamamlayan Akkuş Gayrimenkul iki yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

Alya Penta sakinleri Yaşam Vadisi'ne komşu oldu!

Beylikdüzü Belediyesi'nin 19 Mayıs'ta açılışını yaptığı Yaşam Vadisi kentin nefes alacağı noktalardan biri olmaya hazırlanırken, Alya Pentalılar da bu dev parka komşu olmanın heyecanını yaşıyor.

Akkuş Gayrimenkul'den 3 yeni proje!

Alya Penta Konakları'nın satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul 3 yeni proje daha hayata geçirecek. İşte Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

alya penta örnek daire Haberi

alya penta örnek daire


Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta'nın örnek dairesini tamamlayan Akkuş Gayrimenkul projenin satışlarına devam ediyor. 


Yeni projelerine Alya markasıyla devam edecek olan Akkuş Gayrimenkul Esenyurt'ta hayata geçirdiği projesini 2018 Eylül'de, Beylikdüzü'ndeki projesini 2018 Nisan'da, Kavaklı'daki projesini ise 2020 yılında satışa çıkaracak.


Esenyurt projesi 

Akkuş Gayrimenkul Esenyurt projesi 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. 2018'in Eylül ayında satışa çıkacak olan projede 180 konutun yanı sıra 3 bin metrekare de ticari alan bulunacak.


Beylikdüzü projesi

2018'in Nisan ayında satışa çıkması planlanan Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Alya Penta'nın yan tarafındaki arsada hayata geçirilecek olan projede 100 daire ve 1.000 metrekarelik ticari alan yer alacak.


Kavaklı projesi

5 bin metrekare arsa alanına sahip olan Akkuş Gayrimenkul Kavaklı projesi 2020 yılında satışa çıkacak....