06 / 05 / 2024

AMAC Aerospace 4. hangar inşaatı

AMAC Aerospace 4. hangar inşaatı

Merkezi İsviçre’de bulunan VIP Uçak bakım ve modifikasyon markası AMAC Aerospace inşaatına başlanan dördüncü hangarıyla büyümeye devam ediyor. Hangarın 2015 yılının üçüncü çeyreğinde hazır hale gelmesi planlıyor.

Çocuk başına ortalama 5 bin 330 TL hesaplara yattı! Bakan Göktaş: Bu ay 872,4 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla bu ay 872,4 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldığını açıkladı. İşte SED ödemesi ile ilgili merak edilenler...

İkinci evini alacaklar dikkat! 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek!

Ev fiyatlarında yaşanan fahiş artışların engellenmesi amacıyla BDDK’nın ikinci evini alacaklara banka kredisi oranını yüzde 22,5’e düşürmesinin etkileri sık sık gündem oluyor. Artık 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek. Fiyatlar düşecek mi? 

İzmir'e 75 odalı yeni otel geliyor!

İzmir Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, bölgenin konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla 4 yıldızlı ve 75 oda kapasiteli otel projesi için düğmeye bastı.

Asgari ücretlilere müjde! Asgari ücrete 4 ayda bir zam mı geliyor? Teklif TBMM’ye geldi!  

Asgari ücrete yapılan yüzde 34 oranındaki zamdan sonra muhalefetten asgari ücretliyi sevindirecek bir teklif geldi. CHP’li Ömer Fethi Gürer, asgari ücretin, 6 ayda bir yerine 4 ayda bir belirlenmesi amacıyla TBMM’ye önerge verdi.

Emekli maaşı almak için bakın neler yaptılar! Duyanın ağzı açık kalacak!

Emekli maaşı almak amacıyla 4 bini aşkın kişi, sahte boşanma yoluna gitti. Denetimlerden sonra kâğıt üzerinde boşananların maaşları kesildi. Tüm ödemeler ise tahsil edilmeye başlandı.

Aile Bakanlığı'ndan afetzedelere 4.000 TL ve 7.000 TL yardım!

Aile Bakanlığı, afetzedelere yardım amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla önemli destekler sunuyor. Bakanlık, 4 bin TL'den 7 bin TL'ye kadar yardım yapılıyor...

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Memur, personel ve işçi alımı yapılacak! Şartlar açıklandı

Kamu sektöründeki istihdam ihtiyacını karşılamak amacıyla, 4 farklı bakanlık bünyesinde toplamda 140.867 memur, personel ve işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte tüm şartlar...

Milyonlarca deprem mağdurunu sevindirecek haber! Her ay 4 bin TL verilecek

Kahramanmaraş depreminde (7,7 ve 7,6) ölü sayısı 42 bini geçti. yaşanan depremde ulusça kayıplarımız acı verirken, yıkılan binalar yok olan umutların ardından  Kayıplarımızı geri getirmez ama bir nebze yaralara merhem olması amacıyla, her ay 4 bin TL verileceği açıklandı.

İşten çıkarma dalgası yayılıyor! Dev banka karlılık hedefini tutturmak için binlerce çalışanını işten çıkaracak

Goldman Sachs 4 bine yakın kişiyi işten çıkarmayı planlıyor. ABD'nin en büyük bankalarından Goldman Sachs, karlılık hedeflerini tutturabilmek amacıyla 4 bine yakın çalışanını işten çıkarmayı planlıyor.

Rize'de heyelan nedeniyle 4 ev boşatıldı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yaşanan heyelanda köy yolu ulaşıma kapandı, 4 ev tedbir amacıyla boşaltıldı.

Zonguldak'ta 4 katlı bina boşaltıldı!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen heyelanda tedbir amacıyla 4 katlı binanın boşaltılmasına karar verildi.

Alarko GYO esas sözleşmesinin 4'üncü maddesinin tadili için başvuru yaptı!

Alarko GYO'nun bağış yapabilmesi için şirket esas sözleşmesinin "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 4'üncü maddesinin tadili için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunuldu...

AMAC Aerospace 4. hangar inşaatı Haberi

AMAC Aerospace 4. hangar inşaatı

VIP uçaklara bakım ve modifikasyon hizmeti veren AMAC Aerospace, İsviçre’deki hangarlarına bir yenisini daha ekliyor. İnşaat çalışmaları başlayan ve AMAC Aerospace’in dördüncü hangarı olacak proje yaklaşık 7 bin 280 metrekarelik bir alana sahip.


Hangar projesinde, apron bölgesinin genişletilerek park halindeki uçak için güvenli bir çitle çevrili alan sunulması planlanan çalışma, aynı zamanda yeni ofisler, atölyeler depo alanları ve arşiv alanları inşa etme fırsatına da sahip olacak.  Yeni hangar bir geniş gövdeli ve arkasında iki dar gövdeli jet olacak şekilde bakım ve modifikasyon çalışmalarına imkan sunacak. Hangar toplamda 28 bin metrekare üzerinde bir çalışma alanına sahip. 


Yeni yapılacak dördüncü hangar ile ilgili AMAC Aerospace Grup Finans Üst Yöneticisi Mauro Grossi şunları söyledi; ‘’Basel, İsviçre tesisimizdeki dördüncü hangar inşaatımızın başlamasından mutluluk duyuyoruz. Proje...